Miert viselkedik igy egy ember?
Pesten jartam , ahol mar regen nem voltam.
Busszal sosem kozlekedtem , nem ismerem ki magam .
A vonat helyett buszpotlo ment hatvanig . Nem nagyon tudtam , hogy hol fog felvenni a busz mert nem volt semmi kiirva . Ezert ahol varakoztak az emberek , megkerdeztem egy szimpatikusnak tuno " holgytol" , hogy innen indul e majd a busz hatvanba . Erre a no gubyosan ram nezett , es a gusztustalan stilusba azt valaszolta " MIERT , MIT GONDOL MIERT ALLUNK ITT "!!! Es nevetett rajtam .
En ugy meglepodtem , hogy megszolalni sem tudtam , szorbyen szegyeltem magam . O meg boraszto buszken allt ott , mintha valamit nyert volna. Es nem igazan ertem , miert nem lehetett egy igennel elintezni ? Miert viselkedik igy egy felnott no ?
Koszonom szepen a valaszokat!
Az a helyzet , hogy nem tudom meg most sem hova tenni a dolgot, es azt a lenezo gunyos modort . Olyan megalazo volt ahogy mindenki minket nezett a buszmegalloban . Ez a " holgy" meg ugy allt ott , mintha egy komoly vitabol kerult volna ki gyoztesen .
5#
Koszi szepen ! Nagyon sajnalom , hogy te neked is at kellett esned ezen. Mostmar azert vilagos szamomra , hogy ez nem olyan egyedi eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!