Miért viselkedik így valaki?
Van egy lány, ugyanabba a középsuliba járt mint én, de ő kb 4 évvel fiatalabb nálam, 18 körüli.
Szóval, néha szoktam látni mikor sétál az utcán. Volt már többször, hogy velem szemben jött az utcán, kissé távolról láttam hogy rám néz, viszont mikor közelebb kerülünk egymáshoz semmit sem csinál, csak szög egyenesen néz maga elé, se jobbra se balra. Szoktam úgy is látni, mikor éppen autóval megyek valahová ő meg a járdán sétál. Olyankor viszont feltűnően bámul, van hogy vissza is fordul egy pillanatra.
Mi az oka hogy valaki ilyen furán viselkedik?
Amúgy én is ilyen vagyok.
Szerintem csak szimplán félős mint én. Ameddig messze vannak az emberek addig én is figyelem őket de amikor már közelebb érnek csak a földet bámulom.
16 f
#1, az első sorban a jár múlt időben van.
Tehát akkor ismerkedhettek meg, amikor első éves volt, a kérdés kiírója meg végzős. Tehát saccra 4 év van köztük.
Egyébként megtippelni sem tudom miért viselkedik így.
Esetleg félénk, tisztes távolságból meg felbátorodva bámul. Szólítsd meg, ismerkedj össze vele.
Oh tényleg,bocsánat biztos
félreolvastam.
Amúgy fogalmam sincs miért viselkedik így,de nekem is van egy ilyen osztálytársam,néha elég iddgesítő tud lenni hogy 10 percig csak bámul.
Egyébként másokkal is ilyen?
Ma is láttam, jött velem szemben az utcán, direkt nem néztem rá, majd mikor előttem volt 4 méterre ránéztem, erre hirtelen elkapta a tekintetét.
De attól hogy félénk miért néz engem?
Nem tudom, voltam már így másik lánnyal is, hogy folyamatosan szinte bámult, mikor egyszer látott az akkori barátnőmmel utána már nem.
Én nemhiszem hogy érdeklem, nem vagyok az a 10/10-es, bár lehet csak az a kérdés hogy kinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!