Milyen érzés csak a mának élni? Mióta élsz így?
Figyelt kérdés
Most mennyi idős vagy?2022. aug. 3. 13:15
11/14 anonim válasza:
1-es! De gondolom a szállásod, kajád, stb. mások biztosították.
12/14 anonim válasza:
Biztos jó lehet, ha az összes ilyen "mának élek" naplopó senkiházi irigykedik rám, hogy nekem miből telik 10 milliós kocsira. Az elmúlt 10 évre, ez alatt 0 nyaralásra és 2 munkahelyre, majd vállalkozás építésére, rengeteg felesleges kör és munka elvégzésére egyikük se irigykedik érdekes módon.
13/14 anonim válasza:
Abban jó, hogy nincs annyi gondolkozás, a dolgok csak történnek egymás után mint valami láncreakció. Szerintem egy idő után elég tud lenni belőle.
14/14 Kroms válasza:
#9 Nagyon sarkítod a dolgokat, ill. kiforgatod a szavaimat. Az anarchisták említésekor abszolút általánosítottál, de mindegy is, részemről el van engedve.
Az viszont már probléma, hogy te elkezdtél a nyomorból való kitörésről beszélni, miközben én (és mindenki más) a mának élésről beszéltünk. Az előbbihez nyilván nem elég elmenni pl. közmunkára, az utóbbihoz viszont igen. Azt meg nem fogják tudni ellenőrizni, hogy mennyire józan az illető életmódja, ha aznap még nem ivott és legalább minimálisan ad a külsejére - ami megint csak elhatározás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!