Aki szereti a fekete humort, az rossz ember?
Szerintem rettentően undorító dolog mások halálán, sérülésén és megkárosodásán viccelődni.
Az ilyen emberek szerintem maguk is gyilkolnának, ha lehetőségük lenne rá.
#50 Ritka az olyan ember aki ekkora türelmet és megértést tanúsít valaki más felé, pláne ha idegen, és méginkább ha előtte elhordta mindennek (gondolok itt a kérdező előző válaszaira). Maradj mindig ilyen.
Kérdező, azt írtad a lelked mélyén vágysz az emberi kontaktra. Ha valaha úgy érzed, nekem nyugodtan írhatsz. A gyermeki énemet látom a soraidban, a gyereket aki előbb tanult meg egy hang nélkül osonni a saját otthonában, és a bántalmazói karját kicsavarni, minthogy egyetlen barátja is lett volna; azt a kölyköt aki bárhova ment bárkivel, ott lapult kéznél a kése, készen rá hogy az életét mentse vele. Tudom mit érzel, és szeretnék segíteni neked. Nem fogom erőltetni hogy változtass a szemléleteden, csak meghallgatlak. Ha ez segít megértened az embereket, megoszthatom veled a saját szemléleteimet és megfigyeléseimet; szeretem a filozófiát, így bőven van mit. A választás a tiéd, és bármikor élhetsz vele.
"Ha valaha úgy érzed, nekem nyugodtan írhatsz"
Akkor élnék a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!