Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki szereti a fekete humort,...

Aki szereti a fekete humort, az rossz ember?

Figyelt kérdés

Szerintem rettentően undorító dolog mások halálán, sérülésén és megkárosodásán viccelődni.

Az ilyen emberek szerintem maguk is gyilkolnának, ha lehetőségük lenne rá.

2022. aug. 3. 00:29
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
54%

#50 Ritka az olyan ember aki ekkora türelmet és megértést tanúsít valaki más felé, pláne ha idegen, és méginkább ha előtte elhordta mindennek (gondolok itt a kérdező előző válaszaira). Maradj mindig ilyen.

Kérdező, azt írtad a lelked mélyén vágysz az emberi kontaktra. Ha valaha úgy érzed, nekem nyugodtan írhatsz. A gyermeki énemet látom a soraidban, a gyereket aki előbb tanult meg egy hang nélkül osonni a saját otthonában, és a bántalmazói karját kicsavarni, minthogy egyetlen barátja is lett volna; azt a kölyköt aki bárhova ment bárkivel, ott lapult kéznél a kése, készen rá hogy az életét mentse vele. Tudom mit érzel, és szeretnék segíteni neked. Nem fogom erőltetni hogy változtass a szemléleteden, csak meghallgatlak. Ha ez segít megértened az embereket, megoszthatom veled a saját szemléleteimet és megfigyeléseimet; szeretem a filozófiát, így bőven van mit. A választás a tiéd, és bármikor élhetsz vele.

2022. aug. 5. 03:31
 52/52 A kérdező kommentje:

"Ha valaha úgy érzed, nekem nyugodtan írhatsz"

Akkor élnék a lehetőséggel.

2022. aug. 6. 02:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!