Mi volt a legnagyobb hülyeség amit egy ismerősöd csinált?
Megnősült.Lakása volt, és elvett egy falusi csajt, aki csak a lakásért és a pesti életért színészkedett neki.
Most nincs lakása,a csaj miatt elveszítette.Az meg éli világát...de ha van igazság,akkor visszakapja remélem az élettől.
Így kihasználni egy férfi szeretetét, még nem láttam soha ilyet...
Egy gyerekkori haverom a nyakába vett 35 milliós hitelt, egy olyan házra amire minimum 10 millió lenne csak a felújítás még.
Közben megnősült, a felesége meg úgy szórta a pénzt mint ha muszáj lenne, nem sokkal később a nő ott hagyta, de úgy hogy a házból minden aminek értéke volt azt el vitte.
Most ott van egy 160 m2 családiházba amire nehezen, de fizeti a hitelt.
Jelenleg próbálja eladni.
Motorral 160métert repültek a terhes barátnőjével egy erdőben…
160 métert egy erdőben, csak, hogy nyomatékosítsam…
Természetesen egyikük sem élte túl, a helyszinelők szerint úgy benézett valamit, hogy a kanyar előtt nem is lassított, mégcsak meg sem próbálta bevenni a kanyart, nyílegyenesen beszántott 230-al a fák közé.
#16 Nem lehet hogy ő nem akarta a gyereket, de a barátnője minden áron megakarta tartani?
Első hallatra olyan mint ha szándékos öngyilkosság lett volna.
Szerintem is szándékos öngyilkosság volt.
Nekem egyik haverom poénból beszökött egy lovardába úgy, hogy leverte a villanypásztort, majd egy eldobott csikkel véletlenül sikerült felgyújtania az egész udvart. Szerencsére állat nem volt ott, de az összes pajta, a széna... minden leégett.
15-ös!
Az nem volt hülyeség, jól csinálta, még mielőtt részegen, vagy bedrogozva mást nyomorított, vagy ölt volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!