Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb orvosi...

Mi volt a legnagyobb orvosi tévedés ami veled, rokonoddal, ismerősöddel történt?

Figyelt kérdés
Nálunk a (volt) háziorvos hazaküldött egy gyereket, mert szerinte csak iskolaundora van, csak kitalálja a hasfájást és a hányingert. 2 nap múlva a szülei bevitték a megyei kórházba, ahol leb@szták őket, hogy miért nem hozták 2-3 nappal hamarabb. Rögtön meg is műtötték a srácot.
2022. febr. 15. 17:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Félrediagnosztizált rák. A végeredmény halál.
2022. febr. 15. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Nagyanyám veseelégtelenségben+szívbetegségben halt meg. 1.5 hónapig volt kórházban, hiába próbálkoztak naponta, nem tudtak pozitív covid tesztet produkálni nála. Az utolsó héten negatív (!!!!) covid teszttel bebszták a covid osztályra, majd halála előtt 1-2 nappal vágre sikerült nekik pozitívat tesztelni. A halál okának természetesen covidot mondtak, hogy rohadnának meg!
2022. febr. 15. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy volt munkatársamnál hererákot állapítottak meg. Műtét után derült ki hogy csontrákja van.
2022. febr. 15. 17:43
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Copd tüdőbetegséget szív problémának kezelték évekig, utolsó pillanatban sikerült műteni.
2022. febr. 15. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismertek fel egy agyhártyagyulladást, gyógyszerelvonás miatti tünetegyüttesként diagnosztizálták és kezelték. Sajnos, nem élte túl a beteg. :(
2022. febr. 15. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyira fájt a lábam, hogy csak bottal tudtam menni 40évesen. A vizsgálatok alapján megállapították, hogy súlyos alkoholista vagyok és ez miatt van májzsugorodásom, vese és pajzsmirigy alulműködésem és comb csont elhalásom. A vicc az, hogy egy évben kettő pohár pezsgőnél több alkoholt nem iszok. Az orvosok nem akarták elhinni, alkoholista vagyok és hazudok.

A csontelhalás miatt ki akartak cserélni egy darab csontot a combomban. Az interneten találtam, hogy a koleszterincsökkentőnek lehet ilyen hatása, így próbaképpen abba hagytam a szedését (elötte 2,5 évig szedtem) hogy veszteni nem igen tudok vele. A lábam rohamosan el kezdett javulni és egy hónap után bot nélkül tudtam újra járni. Ezt követően az orvosok is bevallották hogy valóban ezeket a koleszterin csökkentő váltotta ki.

2022. febr. 15. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Agyvelő gyulladás helyett agyhártya gyulladást mondtak az egyik 10 év körüli kislánynak
2022. febr. 15. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Te sem vagy semmi 6-os, nem csesztetni akarlak. Nem mentél el máshová, ahol nem az a diagnózis, hogy tintás vagy. Meg elkezdesz szedni egy gyógyszert, a semmiből szinte megnyomorodsz, és nem sejted előbb hogy valami gáz lehet vele? Kemény sztori amúgy.
2022. febr. 15. 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Nagyon durva esetek.

Az egyik munkatársam felesége csomót érzett a mellében, elment orvoshoz, aki azt mondta neki, hogy nincs semmi baja. Majd a másik sztks orvos is ezt mondta. Ő mellrákra gyanakodott, de azt mondták,ahhoz túl fiatal (35 éves volt) Végül találtak egy magán orvost, akinek ilyen dolgokban nagyon jó híre volt. Mellrák. Meg is operálták, aztán kemó.

2022. febr. 16. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mamámnak orbáncot állapított meg a háziorvos, nem javult a lába és tovább vittük a sebészetre. Onnét érsebészetre került , szerencsére meg tudtak műteni az érszűkületét és nem kellett amputálni . Itt én is hibásnak érzem magamat , mert nem néztem meg a mamám pulzusát( alap dolog, hogy végtagnál megnézzük egy ilyen panasznál és orvostanhallgató létemre én ezt nem tettem meg )
2022. febr. 16. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!