Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megváltozhat egy konfliktus...

Megváltozhat egy konfliktus kerülő ember?

Figyelt kérdés
Én ezt az állandó hazudozást elég töketlennek látom.

2022. júl. 30. 22:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9:

Két kérdés:

Mégis mi vitt rá, hogy összeköltözz vele, ha előtte is tudtad, hogy ilyen?

Mással is ilyen? (Bónusz: Ha nem, akkor mégis mivel érdemled ki ezt a viselkedést?)

2022. júl. 30. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 ha nem hisztizik, akkor dühöng, vagy érzelmi zsarol. ha azt mondja nyíltan, hogy nem megy piacra és mindenféle durci nélkül azt mondaná a kérdező, hogy OK. akkor miért ne mondaná meg, hogy mi van?
2022. júl. 30. 22:53
 13/15 A kérdező kommentje:

- a szerelem...

És mint mondtam régebben ezek nem zavartak, kicsit furcsáltam, de nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki. Túlságosan szerelmes voltam.

- egyszer hallottam, h anyjának is hazudott, h sokáig kell aznap dolgoznia, de közben aznapra mozijegy foglalásunk volt (és el is mentünk rá)

Más esetről nem tudok, h mással is ilyen lenne. De nyilván nem hallom minden beszélgetését.

Nem tudom mivel érdemlem ki ezt a viselkedést

2022. júl. 30. 22:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Bárki megváltozhat. Megváltoztatni nemfogsz senkit, de az ember személyisége folyamatosan változik. Szép lassan. Vagy akár fejlesztheti magát, ha ban rá motivációja.
2022. júl. 30. 23:53
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Te nem azt akarod, hogy ne legyen konfliktus kerülő, hanem, hogy azt csinálja amit te mondasz neki, szóval te pont egy papucsot akarsz. Az nem tetszik, hogy barátaival van, nem az, hogy miért nem vágja oda neked nyíltan.
2022. júl. 31. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!