Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Leírnátok, hogy hogyan néz ki...

Leírnátok, hogy hogyan néz ki külsőre az ideálotok?

Figyelt kérdés
Akár képet is linkelhettek rá hasonlító személyről.

2022. júl. 28. 12:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha lehet, fiú legyen 😂
2022. júl. 28. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Az ideál testalkatra kb mint Hafthor Björnsson mielőtt fogyott volna 50 kilót. +kék szem

De ha nem nádszál legény, az már jó...

2022. júl. 28. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az tetszik, ha valaki magas és sovány, fekete a haja, sötétbarna a szeme és nagyon világos a bőre. Öltözködésben azt tartom a legszebbnek, ha valaki csak fekete színű ruhákat visel és nagyon egyszerű a stílusa.
2022. júl. 28. 15:17
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Alábbi jellegu pasik vonzanak

Leonardo (titanic), Johhny depp (karib tenger kalozai), Vin diesel (Riddick),John Travolta (Grease), Elvis

2022. júl. 28. 16:27
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14.vagyok

Elvis itt

[link]

Van benne valami feltüzelő.

Hál ég életem elso barátja ugyanez valahol :)4 évig jártunk.

2022. júl. 28. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez amasik link jobb amikor ül

[link]

2022. júl. 28. 16:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Vékony-, vagy átlagos nő, inkább fekete haj és színes szem, de másmilyen is lehetne. Szép, ápolt lábfej. (F)
2022. júl. 28. 17:26
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

A magasság mindegy, csak vékony legyen (kifejezetten soványtól atletikusan szálkásig, más nem jön be). Mindig a sötét hajúak tetszettek, a szemszín nem számít, bár előny, ha zöld, mert az különleges. Kiálló járomcsontok, legalább túrható hosszúságú haj, borosta és/vagy kicsi szakáll, lehetőleg rengeteg tetoválás (ez természetesen nem elvárás), szép ívű száj, ápolt fogsor.

Néhány példa, bár nem mindegyik felel meg a fent felsoroltaknak: Ville Valo, Andy Biersack, David Giuntoli, Colin Morgan, Colin O'Donoghue, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr., James Marsters a Buffy 6. évadában, David Tennant fiatalon.

2022. júl. 28. 19:05
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
lia thomas vagy caitlyn jenner
2022. júl. 28. 21:15
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Magas, izmos (de nem agyon kokszolt, formàtlan test), szép formás karok, mellizmok, combok. Nem barna szem, nagy orr, tetovàlt, aranyos, nem idióta, tiszta, igényes, és inkább inget hord, a melegítőt pedig gyűlöli. Minimum minden második nap leborotválja az arcát, tud értelmesen beszélni, fehér a bőrszíne. Férfias. Jó az ágyban, türelmes, és tiszteli a nőket.

Én ezért cserébe nyújtom azt, hogy szinte igényes vagyok, szépnek mondom magamat/sokan ezt meg is erősítették már/, intelligensnek gondolom magam, nem vagyok plázacica, van saját házam, saját autóm, tanult vagyok.

2022. júl. 29. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!