Leírnátok, hogy hogyan néz ki külsőre az ideálotok?
Az ideál testalkatra kb mint Hafthor Björnsson mielőtt fogyott volna 50 kilót. +kék szem
De ha nem nádszál legény, az már jó...
Alábbi jellegu pasik vonzanak
Leonardo (titanic), Johhny depp (karib tenger kalozai), Vin diesel (Riddick),John Travolta (Grease), Elvis
14.vagyok
Elvis itt
Van benne valami feltüzelő.
Hál ég életem elso barátja ugyanez valahol :)4 évig jártunk.
Ez amasik link jobb amikor ül
A magasság mindegy, csak vékony legyen (kifejezetten soványtól atletikusan szálkásig, más nem jön be). Mindig a sötét hajúak tetszettek, a szemszín nem számít, bár előny, ha zöld, mert az különleges. Kiálló járomcsontok, legalább túrható hosszúságú haj, borosta és/vagy kicsi szakáll, lehetőleg rengeteg tetoválás (ez természetesen nem elvárás), szép ívű száj, ápolt fogsor.
Néhány példa, bár nem mindegyik felel meg a fent felsoroltaknak: Ville Valo, Andy Biersack, David Giuntoli, Colin Morgan, Colin O'Donoghue, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr., James Marsters a Buffy 6. évadában, David Tennant fiatalon.
Magas, izmos (de nem agyon kokszolt, formàtlan test), szép formás karok, mellizmok, combok. Nem barna szem, nagy orr, tetovàlt, aranyos, nem idióta, tiszta, igényes, és inkább inget hord, a melegítőt pedig gyűlöli. Minimum minden második nap leborotválja az arcát, tud értelmesen beszélni, fehér a bőrszíne. Férfias. Jó az ágyban, türelmes, és tiszteli a nőket.
Én ezért cserébe nyújtom azt, hogy szinte igényes vagyok, szépnek mondom magamat/sokan ezt meg is erősítették már/, intelligensnek gondolom magam, nem vagyok plázacica, van saját házam, saját autóm, tanult vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!