Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek tényleg nem ér...

Szerintetek tényleg nem ér tényleg semmit annak a nőnek az élete, akinek nincs gyereke?

Figyelt kérdés
Most, 18 évesen egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy gyerekem legyen, nem is vágyom rá, nem is szeretema gyerekeket. Más 18 éves lány meg él-hal értük... Szerintem nekem tényleg nem kell gyerek. Pláne egy ilyen mocskos világba, meg amúgy is nagy felelősség, sok pénz, a szülésről meg a szoptatásról nem is beszélve. Nekem egyébként barátom sincs, mert a korombeli fiúk csak b.szni tudnak... Persze később a férj lehetőségétől nem zárkozok el, de gyereket nem akarok. Tényleg nem ér gyerek nélkül semmit az élet?

2022. júl. 27. 18:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyermektelen ember élete is lehet értékes. Lehet, hogy a környezetében nagyon sokan szeretik az illetőt, segít másoknak, vagy nagyon hasznos munkát végez.

Nem kötelező gyermeket vállalni, én magam sem fogok soha. Ettől függetlenül nagyon tisztelem azokat a szülőket, akiknek vannak gyermekeik és tisztességesen fel is nevelik őket. De egy gyermektelen személy is lehet ugyanolyan értékes. Azokkal az emberekkel pedig nem kell foglalkozni, akik amiatt lenéznek valakit, mert az illető nem vágyik családra.

2022. júl. 30. 19:52
 22/22 anonim ***** válasza:
csak ha fideszes
2022. júl. 30. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!