Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ismert idézet szerint:...

Az ismert idézet szerint: "Zene nélkül mit érek én?..." Ha elhagyjuk a világból a zenét, annak minden típusát, miben lenne más az életetek? Zene nélkül mit értek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyilván félig-meddig hipotetikus a kérdés, de tegyük fel:

Nincs semmilyen zene, semmilyen formában.

Nincs klasszikus, pop, rap, rock stb. semmilyen.

Miben lenne más az életetek, ha semmilyen zene nem létezne?

(persze van a kérdésnek egy olyan vetülete, ami igenis nem hipotetikus, de ez maradjon manifesztálódva)

Előre is köszi a válaszokat! Ha megírjátok a nemeteket és hogy mely korcsoporthoz tartoztok, az még értékesebbé tenné az általatok leírtakat!

Várok minden választ!

2022. júl. 27. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Részemről semmi hatása nem lenne. Szó szerint nulla zenét hallgatok azon kívül amikor a kocsiban ülök, azt is csak azért, hogy ne a zúgás legyen a háttérzaj.. Nulla ritmusérzékem van (társastáncot tanultam évekig, de nulla eredménnyel, szóval nem kamu), Magamtól eszembe nem jutna, hogy zenét hallgassak, szóval nekem egy pillanatig nem hiányozna
2022. júl. 27. 18:17
 12/12 anonim ***** válasza:
38%
Két perc alatt megőrülnék. A zuhanyzás, illetve a film- és sorozatnézés idejét leszámítva éjjel-nappal folyamatosan zenét hallgatok, egyrészt azért, mert szeretem, másrészt azért, mert hatékonyan elnyomja a krónikus fülzúgásomat.
2022. júl. 27. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!