25 évesen nagyon gáz vagyok, le vagyok maradva?
Nincs se pénzem, se munkahelyem, se párkapcsolatom.
Jelenleg középiskolában szakmát tanulok.
Mondjuk ezt nem értem, hogy ha tanárként megalázóan 0 bért kapsz amit 6 évig tanultál, akkor miért egyből csak másik szakma jöhetne szóba?
Millióan dolgoznak szakma nélkül, és a jórészük bőven többet keres...
Jómagam és ezernyi ismerősöm is szakma nélküli és bőven többet keresünk, pláne külföldön nem is mondom mennyivel pláne egy évben, és még megszakadni sem kell egyáltalán.
Szar ezt mondani, de konkrétan érettségivel is jobban meg lehet élni bőven és egyáltalán nem kell feltétlenül szarabb munkát végezni.
Valahol érhető, hogy ha valaki ezt szereti és 6 évig tanult érte nem szívesen dobná el, de 172 meg 207 ezer nettónál már picit az ego -t is félre kell rakni, mert jóval megalázóbb ez így szerintem.
Plusz ennek a kormánynak az kell, hogy összeomoljon a rendszer, mert amíg valaki 3-4 ember munkáját fél ember fizetéséért elvégzi addig nem érdekli őket.
Aztán, ha összeomlik a rendszer, mert mindenki lelép, utána vissza lehet menni, közben meg akár meg is lehetne élni.
Azét kaptok tanárként loszar fizetést mert ennyiért is megcsináljátok akkor meg minek adjanak tobbet?!
Fel kell mondani a g****be
Mas is tanul szakmát 25-35-45 de még néha 50 évesen is.
Mondjuk a munka és a pénz szempontjából is le vagy maradva szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!