24 évesen is plüssallattal alszom?
Figyelt kérdés
24 éves, három diplomás férfi létemre, ha nincs ott barátnőm, plüssállattal alszom, venni is szoktam újakat.
Szerintetek ez ciki?
2022. júl. 27. 01:36
1/18 anonim válasza:
Inkább plüssre költsd a pénzed, én pl drpgprma költöm, nem ciki amúgy plüssel aludni
3/18 anonim válasza:
Nem ciki. De ennyi idősen már nem árt, ha van rajta ürítőlyuk is.
4/18 anonim válasza:
En meg a nagy medve kutyammal alszom. :D Te ezt a feelinget probalod elerni.
5/18 anonim válasza:
Szerintem nem az.De ha az is lenne,kit érdekelne?Úgyse lát senki,nem?
6/18 anonim válasza:
Gondolom barátnőd, nem tudja, hogy megcsalod a micimackoval, meg a kis delfinnel.
7/18 anonim válasza:
28 évesen én is jobban tettem volna, ha inkább egy ilyen állatkával alszom és nem azzal a b...g..i nővel,,aki kiforgatott mindenemből.Én voltam egy nagy állat, hogy egy nőt az életembe engedtem.
8/18 anonim válasza:
A plüss állattal alvás nálam is megvan, nyugi. 40 évesen.
9/18 anonim válasza:
Én a kutyámmal alszok, ha nincs itt a párom. Szerintem ez ugyanaz, biztonságérzetet és melegséget ad, ha valakivel/valamivel össze tudsz bújni.
10/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, amikor elköltöztem Magyarországról huszonhárom évesen több plüssömet is magammal vittem és mai napig velük alszom, ha a párom nincs itt, akinek hozzáteszem szintén van egy plüsse.
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!