Az öregek miért írnak a neten NAGYBETŰVEL?
EZT VALAKI EL TUDNÁ NEKEM MAGYARÁZNI.,, ??
Tényleg nem értem.
Rákönyökölnek a capslockra, vagy mi? Hogyan találják meg egyáltalán? Ha megértik, hogy mi az, akkor miért nem jár együtt vele az a megértés, hogy csak a mondatkezdő szavaknál és tulajdonneveknél használjuk, úgy, mint levélírásban?
Szokták mondani, hogy nem látják jól a kicsi betűket, de annyival szerintem nem megkülönböztethetőbbek a nagybetűk, hogy ez legyen a magyarázat.
Igen, tudja, hogy csak a shift-et kellene hozzányomni, de az neki nem kényelmes :)
74 éves, szerintem örüljünk, hogy egyáltalán megtanulta használni a netet. Ki tudja, mi milyenek leszünk ennyi idős korunkra.
Engem nem annyira zavar a nagybetű, hogy ne tudnám elviselni, vagy ha igen, mert pl. túl hosszú, akkor nem olvasom végig.
Én akkor írok csupa nagybetűvel, ha valamit ki akarok hangsúlyozni. Egyébként némelyik fiatal is borzasztóan ír, tele helyesírási hibával, központozás nélkül, tulajdonnevek, helységnevek kis kezdőbetűvel stb. Onnan tudom, hogy fiatalok, hogy a korukat is odaírják
N
Mert felsőbbrendűnek érzik magukat, s leszarnak mindent s mindenkit.
Egy Facrbook-on (minősíthetetlenül) kommentelőnek egyszer meg is írtam, hogy legalább írni megtanuphatna rendesen, s meg neki állt feljebb, hogy én kis csitriként csak ne mondjam meg, hogy mit csináljon.
Milyen megértőek itt sokan, engem meg jól lepontoztak a reális véleményemért.
De gondolkozzunk már, ezek a szintű emberek itt mászkálnak köztünk, sokan még dolgoznak, döntéseket hoznak, szavaznak.
Ezzel az igénytelenség, butaság nem csak őket érinti, hanem kihat a környezetükre is.
És igen, sok fiatal is ezen a szinten van.
És igen, nekem is a B oldal forog már, de szégyen a korosztályom.
Igen, tudom "és" nem mondat kezdő szó. :D
kint a való világban talán nem jellemző rájuk, hogy érvek helyett felemelik a hangjukat? :D
Pont van egy ilyen okostojás festőművész "ismerősöm". 80 éves, kéretlenül odamegy mindenkihez okoskodni a parton, ha esetleg vitába szállsz vele, rögtön vörös lesz a feje, és nagy hanggal helyettesíti az érveket.
buták, mint a föld, de akkor a szájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!