Ezt nehéz megállapítani.Ha visszanézek az eddigi életemre, akkor azt tudom általánosságban elmondani hogy többnyire szerencsés vagyok.Pl. a saját egzisztenciám kiépítésénél kifejezetten szerencsésen alakult az életem.Vagy a munkában a karrierem elindulása, felépítése.De viszont a párkapcsolatokban egyáltalán nem voltam sose szerencsés.
Persze nehéz ez így, mert kinek mi a mérce.A saját egzisztenciát nem úgy értem hogy luxus körülményeket teremtettem magamnak, és a karriert se úgy hogy saját cégeim vannak,amiből munka nélkül elélek :) Szóval nem ez a helyzet, de a jelenlegi ilyen téren számomra megfelelő, kielégítő.Főleg mert látom azt hogyha bármi csak egy kicsit is másképp alakul, akkor teljesen máshogy alakul az életem, rosszabbul, vagy akár kisiklik.
Szerintem ritka mikor valaki minden téren megtalálja a számítását, és kedvezően szerencsésen alakuljanak a dolgai.
Nekem a párkapcsolat a fekete bárány, de így legalább van cél az életembe, hisz ebben a témában is szeretnék sikeres lenni.Úgyhogy próbálok törekedni, a szerencse eddig még elkerült ebben sajnos.
Ha mondjuk a lottó számokat nézzük, akkor semmennyire, de ha magát az életet, akkor azért annak érzem magam. Vizsgákon mindig olyan tételt húztam, amit odavissza tudtam.
De ami nagyobb dolog, hogy az utolsó pillanatban találtunk a férjemmel jóval ár alatt egy eldugott kis ingatlan iroda oldalán egy tökéletes családi házat.
Illetve szerencsés vagyok a férjemmel, na meg könnyű terhességem volt, ezt is szerencsekent élem meg. Vagy például a munkahelyemet úgy találtam meg, hogy kaptam egy levelet a munkaügyi központtól, hogy töröltek a nyilvántartásokból, amit nem is értettem. Bementem, kiderült, hogy félreértés, ajánlottak egy munkát, pont ott ahol régóta dolgozni akartam, 2 nap múlva fel is vették. Igazából mindent, ami jó az életemben szerencsekent fogok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!