Azoknál a családoknál, ahol több, mint 3 autó is van, melyiket mire használják?
A lakóhelyemen észrevettem 2 háznál is fixen (de lehet, hogy több is van), hogy minden egyes alkalommal 5 autó is van a ház előtt, vagy bent az udvaron.
Bár tény, hogy manapaság nagyon elautósodtak az emberek, de ennyi autó, még mindig furcsa számomra. Az ideális az ugye 2-3 sok családnál (pl. egyikkel a férj jár munkába, a másikkal a feleség, ingáznak naponta, meg legyen egy hétvégi/bevásárlós, vagy hobbi szintű autó harmadiknak.)
Itt nem jegyeztem meg, egyiknél se, hogy pontosan milyen autó az az 5 db, de teljesen átlagos, hétköznapi tucatautó mind (5-10 éves, SUV-ok, kombik, stb, az egyiknél asszem van egy van-furgon is.)
Kérdésem, vannak itt olyan emberek, ahol a családban legalább 4 autó is van, úgy, hogy jellemzően ugyanott is "lakik" mind a 4-5 autó?
Ha igen, melyik milyen autó, és mi a "beosztásuk" az autóknak, melyik mire van használva?
(Félreértés ne essék a kérdés miatt, nem irigység vagy hasonló, mindössze szimpla kíváncsiság, hogy az ilyen családoknál hogyan megy az életvitel, ennyi autót hogy tudnak funkció szerint szétosztani, stb.)
Mi hárman vagyunk, én vagyok a "gyerek". 4 autó van.
Egy az sajátom. Három a szüleimé. Egy anyáé, egy apáé, a harmadik pedig a vállalkozást segíti apunak.
van nekem, a páromnak és a 2 testvéremnek 1-1.
Munkába járunk vele 98%ban, mivel a redvás ipari parkokban ahol toljuk a rabszolga meónkat.. ott nincs busz. Legközelebbi buszmegálló 2 km séta.
Apámnak egy furgonja van, a vállalkozásához szükséges szerszámokat szállítja benne illetve nyilván dolgozni jár vele.
Anyumnak van egy 7 személyes, munkába járáshoz használja, de lassan már wc-re is azzal jár.
Öcsémnek van egy régi autója, régen az volt a családi autónk anyum 7 személyese előtt, de nem nagyon megy vele sehova, nem is itt lakik, a kocsi meg csak rohad az udvarban.
Nekem is van egy autóm egy fél éve kb. munkába járáshoz, páromhoz járáshoz, kiránduláshoz és kutyaszállításhoz vettem.
Arra a meglepő felfedzésre jutottam, hogy akár hány autó is van egy családban, azt szinte mindet, közlekedésre használják.
Ugye nem gondoltad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!