Mi ez a tüntetés emberek?
Margit hídon próbáltam átmennenni tegnap este, haza tartottam volna a rokonomtól, utána mentem volna tüntetni. De a tüntető emberek ordibáltak velem, dörömböltek a kocsi ablakon, RUGDOSTÁK, ÜTÖTTÉK az autót, rángatták a kilincset. A feleségem meg volt rémülve, szerencsére a gyerekem nem volt az autóba.
Kérdem én, most én miattam tüntettek, vagy mivan?!
El is ment a kedvem az egész tütetéstől...
"számodra okozott egy öt-tíz perces enyhe kellemetlenséget."
Neked az az enyhe kellemetlenség kategória, ha rugdossák, ütik az autódat? És ha téged rugdosnak, ütlegelnek még az is bele kell férjen? Főleg, ha a kormány iránti ellenszenv váltja ki? Az szentesíti és egy magasabb morális polcra emeli a az alpári viselkedést?
Azért csinálták hogy észrevegyék őket az emberek."Hogy mi tüntetünk ám" Ha csak ott álltak volna és nézelődnek némán akkor azt a kérdést tetted volna fel hogy mit csinált az a sok ember a Margit hídnál? Mit csináltak?
Ők csak közölték hogy miért vannak ott.
De az is lehet hogy hasonlítasz valamelyik csodálatos fideszes nagy emberre.És el akartak kapni egy baráti ölelésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!