Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a tüntetés emberek?

Mi ez a tüntetés emberek?

Figyelt kérdés

Margit hídon próbáltam átmennenni tegnap este, haza tartottam volna a rokonomtól, utána mentem volna tüntetni. De a tüntető emberek ordibáltak velem, dörömböltek a kocsi ablakon, RUGDOSTÁK, ÜTÖTTÉK az autót, rángatták a kilincset. A feleségem meg volt rémülve, szerencsére a gyerekem nem volt az autóba.

Kérdem én, most én miattam tüntettek, vagy mivan?!

El is ment a kedvem az egész tütetéstől...

2022. júl. 14. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Elnézést, hogy a hozzád hasonlóan valósággal nem tisztában levő, általatok és apátiátok által hatalomban tartott kormány tönkretette kb. 1 millió ember megélhetését azonnali hatállyal, és ez számodra okozott egy öt-tíz perces enyhe kellemetlenséget. Ezért is érdemes híreket olvasni.
2022. júl. 14. 18:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor SE horpasszák be az autóm minden szegletét...
2022. júl. 14. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Fotót vagy sosem történt meg.
2022. júl. 14. 18:38
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

"számodra okozott egy öt-tíz perces enyhe kellemetlenséget."

Neked az az enyhe kellemetlenség kategória, ha rugdossák, ütik az autódat? És ha téged rugdosnak, ütlegelnek még az is bele kell férjen? Főleg, ha a kormány iránti ellenszenv váltja ki? Az szentesíti és egy magasabb morális polcra emeli a az alpári viselkedést?

2022. júl. 14. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Azért csinálták hogy észrevegyék őket az emberek."Hogy mi tüntetünk ám" Ha csak ott álltak volna és nézelődnek némán akkor azt a kérdést tetted volna fel hogy mit csinált az a sok ember a Margit hídnál? Mit csináltak?

Ők csak közölték hogy miért vannak ott.

De az is lehet hogy hasonlítasz valamelyik csodálatos fideszes nagy emberre.És el akartak kapni egy baráti ölelésre!

2022. júl. 14. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
#3 Nem hát.
2022. júl. 14. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom nem volt az autódra írva, hogy I<3fidesz, tehát csak agresszív állatok, azért csinálták.
2022. júl. 14. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Ha korbeneztel a tuntetok nagy resze csak bulibol, poenbol ment ki. Csomo rocker, hippicsaj piasuveggel 😀 mi is csak csajozni mentunk ki meg par sorre 😅
2022. júl. 14. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
21%
Te vagy az, Szilárd?
2022. júl. 14. 20:04
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Azt hittem csak a politika kategóriában vannak fizetett politikai hirdetések.
2022. júl. 15. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!