Hogy lehet, hogy az emberek annyira utálják a jelenleg regnáló kormányt, de valahogy még egy iskolai osztálynyi tüntetést se tudnak felépíteni, és érvekkel sem alátámasztani?
A Fideszre bizonyítottan a tanulatlan alja nép, illetve az idősek szavaztak.
Pl a tanárok megfizetésére elég nagy létszámú tüntetést hoztak össze.
Engem személy szerint nem érdekel ki van kormányon, mivel nem érint, hogy csődbe viszik az országot.
Majd a fideszes közmunkások és minimálbéresek isszák meg ennek is a levét, de úgy is a sorost meg Gyurcsányt fogjàk hibáztatni.
Mert mindenki tudja, hogy lehet tüntetni, akár több tízezren is, de nem fognak foglalkozni vele, semmi sem változott.
Beteljesedett Gyurcsány álma: "előbb-utóbb megunják, hazamennek"
"Szerintem is a fideszesek szoktak alpári proli módon belekötni mindenkibe. Engem például az ellenzéki előválasztáson fellökött egy arra sétáló bácsi, és el kezdett üvöltözni hogy miért állunk ide sorba.."
pedig verhették volna ki a szemed lovasrohammal viperával gumilövedékkel, mint a demokratikus időkben az azonosító nélküli rendőrök
te most az internetadó elleni tüntetésről beszélsz? hát sajnos ott nem verték ripityára a társaságot, pedig MEGÉRDEMELTÉK volna 😉😉 ahogy te fogalmazol
egyébként a BÉKÉS fideszes gyűlésnek semmi köze nem volt jakab péterféle őrjöngéshez
egy középkorú nő, egy fiatal meg egy szakállas vénember
ettől vélt a dobrevita államhatalom, hogy véresre kellett őket verni
és akkor volt pofája a vv zsolti kanapáján a hájasnak sírni, hogy kis golyóálló mellényeket kellett adni a gyerekekre
hát persze klári, meg agyhalott horda, itt TI vagytok az áldozatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!