Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mindenki a rezsiárak miatt...

Ha mindenki a rezsiárak miatt szívja a fogát, akkor miből van pénze rengeteg embernek horvátországi, olaszországi és görögországi 1-2 hetes nyaralásokra?

Figyelt kérdés
Azt ne mondja nekem senki hogy 100.000 Ft-ból megvan mindez. Mindenki sír-rí, hogy mennyi lesz a rezsi, a benzin, a kaja de mindenkinek van lóvéja nyaralgatni…
2022. júl. 24. 20:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%

Kíváncsi lennék annak a görög nyaralásnak a színvonalára, amit jelenleg 85e/fő áron ki lehet hozni utazással, szállással együtt 1 hétre. Mondjuk biztosan van ilyen. Meg az az alsó hangon 20-24 órás buszút is nagyon jól hangzik.

2022. júl. 26. 11:30
 22/24 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Nem tudom milyen színvonal az ami neked megfelel.

Ez a 85e/fő főszezonban van busszal.

Az apartmanok külön is bérelhetőek és az utazás történhet egyénileg is. Ilyenkor apartman árat fizetsz nem ár/fő.

Az apartmanok tiszták klímával legtöbb helyen wifivel is felszereltek.

A kkimá általában pár euro/nap feláras.

Több görög úticél közül is lehet választani.

Rengeteg fakultatív programra is lehetőség van, ezek nyilván + pénzbe kerülnek ezt már ott tudod befizetni ha érdekel valamelyik.

Vannak apartmanok ahol félpanzió van. Ez a ritkább.

A 20 óra buszon tényleg nem a legjobb még úgy sem, hogy nagy és kényelmes klímás buszról beszélünk. De így tudsz a legtöbbet spórolni ha ez is szempont .

Ezt mind a grandtours oldalán el tudod intézni vagy személyesen az irodába.

Mi 2x voltunk velük semmi gond nem volt.

1 negatívumot tudok felhozni, az pedig a turnusváltás.

10ig el kell hagyni a szobát de a busz van, hogy csak délután indult. Addig meg a váróban vagy valahol kell eltölteni azt a pár órát.

Összegezve ha nem vagy eleresztve anyagilag és nem a karib térséghez vagy szokva akkor ennyi pénzért ez egy nagyon jó lehetőség.

Ezt is időben lefoglalt mert már mindenhol is teltház van.

2022. júl. 26. 11:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én épp egy 85 ezres görög nyaralason vagyok. 19 ora volt az út busszal, reggel 8-ra értünk ide (Korfu), pihentunk, 2-től a parton napoztunk. Ma este indulunk, de még a partrol írok, mert este 7-ig őrzik a bőröndöt és zuhanyozni is tudunk majd.

Voltunk 2 fakultatívon, és minden helyi nevezetességnél. Kisvonatoztunk, kirándultunk, ettünk étteremben, minden nap ittunk frappét, reggeliztünk a kis teraszunkon, csináltam görög salátat garnelaval és carbonarat, ezek 25 percembe kerültek.

A buszon minden ulesnel van konnektor, a párommal filmeztunk, beszélgettünk, aludtunk az út alatt. Összesen 3x álltunk meg a határoknál és ennyi. (WC is van a buszon)

Mindez 350 ezer forintunkba került. Kívánok mindenkinek ilyen rossz nyaralast, mint a miénk.

(Két éve 250 ezret költöttünk Hévízen, felpanzioba, 4 nap alatt, eszembe se jutna a mostanit azzal elcserelni, pedig azt is szerettük.)

2022. júl. 26. 12:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy 1,5 hónapos körútra összesen költöttem 750 ezret mindennel együtt (a legelső buszjegyemmel együtt addig a pontig, hogy hazaérkezve megvettem az új Bp bérletemet). Ez arányosan kiszámítva heti 125 ezerrel jön ki, de ebben az útban benne volt Santorini és Barcelona is, a két legdrágább helyszín. Ha ezeket kihagyom, tovább is utazhattam volna ugyanebből a pénzből. Az útvonalam úgy nézett ki, hogy Szófia, Thesszaloniki, Athén, Anafi, Santorini, Szkopje, Ohrid, Belgrád (ott csak egy éjszaka), majd itthon voltam egy keveset, és repülővel Barcelona oda-vissza. Életem legszebb másfél hónapja volt, semmi pénzért nem cserelném el az emlékeimet. Egyedül a Santorinin lévő hostelemmel nem voltam megelégedve, az nagyon koszos volt, de legalább olcsó, közel volt Fira központjához és volt medencéje.

Életem legelső egyedül utazását is 50 ezerből hoztam ki, igaz, az csak 4 nap volt, de utazásokkal (Prága, Karlstejn, Karlovy Vary).

2022. júl. 26. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!