Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért parkol a szomszéd az én...

Miért parkol a szomszéd az én házam elé mikor neki is van beállója???

Figyelt kérdés
Tilos parkolás!

#tilos parkolás.
2022. júl. 24. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

És a hülye megkérdezi gyakorin :D

Ezt tőle kell megkérdezne.

2022. júl. 24. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Ki kell hívni a rendőrséget, vagy a közterület felügyeletet, és feljelentést tenni a szomszéd ellen. Az a te területed, magánterület, jogod van a rendőrséghez fordulni. Én a helyedben már meg is tettem volna a feljelentést kérdés nélkül.
2022. júl. 24. 17:26
 13/20 A kérdező kommentje:
5/10 Zöldhulladék csomagot rakok ki hogy ne tudjon beállni.De még ő van megsértődve és én szégyeljem magam!Hú de el vagyok keseredve hogy ilyen őrültek szaladgálnak a világban!!
2022. júl. 24. 17:30
 14/20 A kérdező kommentje:
12/13 mÁR MEGVETTEM A TÁBLÁT HOGY A KAPUBEJÁRÓT KÉREM SZABADON HAGYNI! Ha ennek ellenére oda állnak akkor jön a rendőrség és a közterület felügyelet.A hülyéknek milyen jó nekik mindent szabad?
2022. júl. 24. 17:35
 15/20 A kérdező kommentje:
10/14 A szemétláda megérdemelné! Én nem tudom felfogni hogy ilyen gondolkodású emberek is vannak akiknek semmi se szent csak másokat akadályozni!
2022. júl. 24. 17:39
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Jelentsd fel! Hát, én ezt először megláttam volna, rögtön át is mentem volna hozzá, hogy mit keres a kocsija az ÉN kocsibeállómón, ha meg olyan hangnemet, me szavakat meg mer ereszteni felém, mint feléd, rögtön hívtam is volna a rendőrséget. Ilyen egyzserű.

Ha hagyod neki, tobábbra is ott fog parkolni.

2022. júl. 24. 18:07
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Vontasd el, majd aztan hatha tanul a hibabol
2022. júl. 24. 23:15
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Elvontattatnám, a költséget meg ráterhelném. Megoldható, és van időm a más hülyeségére.
2022. júl. 25. 11:42
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

Nekünk is állandóan ezt csinálta/csinálja, válasz: "ó bocsánat, bocsánat", meg "nem akarok a füvemre állni". Az a baj, hogy a ház előti terület közterület, nem jelentheted fel miatta (de ha mégis, légyszi valaki javítson ki).

A mi kocsibeállónk is ott van, szval használjuk, így se a szög, se a bokor ültetés nem játszik. Mivel nem fogta fel sehogy sem, minden alkalommal, amikor hazaértünk, becsöngettem, hogy be akarok állni. Volt, hogy reggelre ott találtam, 6-kor indultam dolgozni, akkor keltettem. Aki ennyire nem fogja fel, annak _minden_egyes_alkalommal el kell mondani ugyanazt, egy idő után már tiszta rutin volt... azóta ugyan nem áll oda olyan gyakran, néha mégis elfelejti a hülyéje, akkor a fenti megoldás lép ismét életbe.

2022. júl. 29. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Kapubeàllót nem állhat el semmi/senki. Az hiába "közterület" azt a ház tulajdonosa szokta lebetonoztatni/lebetonozni, és nem más. Nyugodtan ki lehet hívni a közterület felügyeletet, és jól megbüntetni az autó tulajdonosát, de akár lehet hogy el is lehet vontatni.
2022. júl. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!