Miért parkol a szomszéd az én házam elé mikor neki is van beállója???
És a hülye megkérdezi gyakorin :D
Ezt tőle kell megkérdezne.
Jelentsd fel! Hát, én ezt először megláttam volna, rögtön át is mentem volna hozzá, hogy mit keres a kocsija az ÉN kocsibeállómón, ha meg olyan hangnemet, me szavakat meg mer ereszteni felém, mint feléd, rögtön hívtam is volna a rendőrséget. Ilyen egyzserű.
Ha hagyod neki, tobábbra is ott fog parkolni.
Nekünk is állandóan ezt csinálta/csinálja, válasz: "ó bocsánat, bocsánat", meg "nem akarok a füvemre állni". Az a baj, hogy a ház előti terület közterület, nem jelentheted fel miatta (de ha mégis, légyszi valaki javítson ki).
A mi kocsibeállónk is ott van, szval használjuk, így se a szög, se a bokor ültetés nem játszik. Mivel nem fogta fel sehogy sem, minden alkalommal, amikor hazaértünk, becsöngettem, hogy be akarok állni. Volt, hogy reggelre ott találtam, 6-kor indultam dolgozni, akkor keltettem. Aki ennyire nem fogja fel, annak _minden_egyes_alkalommal el kell mondani ugyanazt, egy idő után már tiszta rutin volt... azóta ugyan nem áll oda olyan gyakran, néha mégis elfelejti a hülyéje, akkor a fenti megoldás lép ismét életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!