Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Folyamatosan zúg a szomszéd,...

Folyamatosan zúg a szomszéd, mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 emeletesben a felettem lévő szomszéd minden nap zúgat mosogató vagy mosógépet. Valamikor reggeltől estig, valamikor csak pár órát. Szóltam neki hogy ez nagyon zavaró, de nem változtat.

2022. jún. 28. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Mosd el a cuccait kézzel...?
2022. jún. 28. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Mosogató meg a mosógép nálunk is mindig megy, szerencse, hogy nem lakunk társasházban. (Nem lenézés.).

Amúgy meg ezt tudnod kellett volna, mielőtt oda költözöl. Mit csináljon a felső szomszéd? Ne mosson, ne mosogasson? Ilyen az élet társasházban, ez van. Nem tudsz tenni semmit.

Sajnálom.

2022. jún. 28. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Én vettem "tappancsokat"a mosogép alá, semmilyen zaj nem megy le a szomszedba.

Vannak kimondottan erre kaphato mosogép mosogatogép alá valo muanyag "tappancsok"

2022. jún. 28. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Az teljesen rendben van ha mos napi egyszer , nem zavarna. De ő reggel 7-től este 11-ig megállás nélkül zúgatja.
2022. jún. 28. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Mondd neki hogy ha nem hagyja abba, akkor bizony másik lakbért keresel. Ettől olyan nagy lelkiismeret furdallása fog támadni, térden állva fog neked könyörögni, hogy maraggyá.
2022. jún. 28. 20:24
 6/7 anonim válasza:
78%
Ajánld fel neki hogy segítesz mosogatni, ha nem zúgatja egyfolytában.
2022. jún. 28. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nem hiszem hogy olyan hangos az, max centrinél a mosógép, de ki lehet azt bírni. Nekem a felső szomszédom egy (nem bántásból) szellemi fogyatékos gyerek az anyjával. A gyereknek dührohamai vannak, vagy bútorokat borítgat vagy torkaszakadtából elüvölti magát napi jópár alkalommal éjjel nappal. Van, hogy kihajol az ablakon és mindenféle szitokszót üvölt ki rajta.. volt már hogy ki is hányt az ablakon, szerencsére az én párkányomat nem találta el... Szóval inkább hallgatnám a háztartási gépek zaját, mint ezt, ritka nyomasztó nagyon kellemetlenül érzem magam a "saját lakásomban" (anyámé de én élek itt már csak). Mondjuk most vagy két hete nem hallottam, időközönként beviszik feltételezem pszichiátriára.
2022. júl. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!