Kinek kell szólni, ha a szomszéd szellemi fogyatékos (szó szerint), folyamatosan őrjöng, csapkolódik, káromkodik, ordibál? Egy ideig ha jól tudom diliházban volt, viszont onnan még a Covid alatt kidobták.
Társasház vagy utca szomszéd?
Főbérlő vagy a helyi képviselőnek. Ha nagy a gebasz, akkor meg rendőrség.
Ha tényleg sérült, akkor nyilván gondnokság alatt áll.
A gyámjának/gondnokának kell szólni, ha bármi gondod van vele.
Társasház, a közös képviselő meg nem akar csinálni semmit, merthogy szegény gyerek beteg és van elég gondja.
Csak eléggé gáz nekem, amikor jön haza a párom, hogy azt kell látnia, hogy egy debil fogyatékos azt ordibálja, hogy kinek fogja szét baszni a fejét, miközben fel alá járkál a lépcsőházba.
2-es vagyok.
Kivel lakik? Ha sérült, biztos nem egyedül él. S most akkor gyerek vagy felnőtt?
Annak szólj első körben, akivel lakik, ill. tőle érdeklődj, ki gondnokolja.
Ha tudod, hogy melyik "diliházban" volt (ahogy fogalmaztál), ott is érdeklődhetsz.
Az én családtagom is ilyen. Néha rájön az 5 perc és akkor ordibál mindent. Havi rendszerességgel járatjuk orvoshoz, de nagy csoda nem történt.
Már nem egyszer feküdt bent a zárt osztályon, de semmi nem történt. Hiába kap pénzt az orvos, rá se nézett a kórházban. Váltottunk már orvost, az volt jobb. Valaki el se vállalja...
Ettől tudom, hogy nem lett jobb az életed, de én néha kb. kinyírnám magam ilyen emberek mellett.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!