Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ötvenes férfi akinekegyik...

Egy ötvenes férfi akinekegyik tetszettem, miért reagált így? Remélem ért valaki a pszichológiához.

Figyelt kérdés
Volt egy férfi, míg tetszettem neki mély,férfias hangon beszélt velem, elfajultak a dolgok, hozzámvágta élőben, hogy ne irogassak neki, nem tetszem neki, hagyjam békén, de annyira furcsa volt, nem normális hangon beszélt, nem is vette elő amély, férfias baritonját mint az elején, hanem nőisen mondta s nőisen gesztikulált is hozzá, mikor mondta, hogy nem tetszem neki.Jóemberismerő vagyok, de nem tudom mire vélni ezt a hangszínt,és a gesztikulálást.

2022. júl. 23. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdemben válaszolt...

Egyébként minek írtad ki a kérdést, ha te amúgy jobban tudod úgyis?

Tényeg érdekelne mi motivált

2022. júl. 24. 09:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Én csak nem értem a hangszínváltozást... hátha vki jobban érti... a szövegét felfogtam, de ahogy előadta nagyon nagyon furcsa volt.... ezt el lehetett volna mondani a szokásos hangszínén is. Nem értem....
2022. júl. 24. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!