Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szerettek/nem szerett...

Mennyire szerettek/nem szerettek olyan neműnek lenni, amilyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Aki szeretne, az indokolhat is.

2020. okt. 6. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Szeretem, hogy nő vagyok.
Semleges számomra az a tény, hogy nő vagyok.
Nem szeretek nő lenni.
Szeretem, hogy férfi vagyok.
Semleges számomra az a tény, hogy férfi vagyok.
Nem szeretek férfi lenni.
56 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Férfiként nagyobbak felém az elvárások és kisebb az elfogadás. Annak örülök, hogy nem kell menstruálnom, de más előnyét nem látom.

(És mindjárt jön néhány sértett nő, akik előadják a hattyú halálát. A pontozásból meg pont az fog látszani, amit leírtam: Férfiként nem lehet olyan szintű panaszáradatot leírni, mert azt nem értik meg.)

2020. okt. 6. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

A munkámbol kifolyólag nem szeretem hogy nő vagyok sose fogok úgy teljesíteni mint egy ffi akkor sem ha ha értek a dolgokhoz (elektronikai cikkek éetékesítése még a segg kollégától is hamarabb vásárolnak mert nem vesznek komolyan, mert nem hisznek nekem...)

Viszont csak úgy szeretek nő lenni mármint a munkán kívül az életben még ha néha rühellek ilyen túl aggódós lenni de nem lennék férfi már elvárások vannak az életben a két nem felé

2020. okt. 6. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem szeretek nő lenni.

Menstruáció, mások hozzáállása (hozzá nem értőnek, szülőgépnek, házicselédnek, dugható tárgynak néznek sokan), egészségügyi és higiéniai okok, stb, stb. Szívesebben lennék férfi.

2020. okt. 6. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Én szeretek nő lenni. Nekem nem baj hogy nem tartanak olyan okosnak mint egy férfit, amúgy se vagyok karrierista. Szerintem pont jó időben élünk, mert jogaink azok vannak, de az elvárás mégis kevesebb.

Nem kell mindig toppon lenni, lehetek nyűgös, szomorú stb.

2020. okt. 6. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Pasas vagyok, de annyi előnye van, hogy nem menstruálok, mert csak pisilésre használom a Jancsit. :D ja meg, hogy bárhol megállhatok előveszem, hugyozok és folytatom az utam.

Hátránya annyi, hogy nincs nőm ergo hominak néznem, kettő, hogy azt gondolják a nők, hogy ha kedves vagyok velük akkor meg akarom dugni őket, pedig nem, csak szimplán jó arc vagyok, erről nem tehetek.

2020. okt. 6. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Pont azért lennek szívesebben férfi, mert sokat várnak el tőlük. Sikert a munkájukban és az elenkező nemmel is. Olyan dolgokat, amiknek ők is hasznát látják.

A nőkkel elnézőbbek lefelé, de ez valójában rosszabb. Elvárják a gyengeséget. Ne tanuljunk, ne építsünk karriert, ne keressünk túl sokat, ne nézzünk ki túl jól, minél kevesebb férfi legyen az életünkben, ne gondolkodjunk többet, mint a férfiaknak tetszik stb.

Nehezebb, de hosszú távon kifizetődőbb férfinak lenni, mert elismernek minden eredményedért. Nőként ugyanezért csak rosszat kapsz, belőlünk bólogató kutyát nevelne a társadalom.

2020. okt. 6. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A világért se cserélnék nemet. Nekem széppé tették a nők az életemet, szeretem, becsülöm őket, és hálás vagyok nekik, de nem bújnék a bőrükbe.
2020. okt. 6. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

Ez egy nagyon érdekes kérdés, mert ugye a szomszéd fűje mindig zöldebb. A másé az mindig jobb, az mindig kellemesebb.

Én férfi vagyok, ami alapvetően nem lenne rossz, de mégis úgy gondolom, hogy néha jobb lenne nőnek lenni, mert talán könnyebben menne a társ keresés. Valahogy úgy érzem, hogy a nőknek könnyebb. Ugye azt tudjuk, hogy mindig a nő választ. Nekem hiába jön be egy nő piszkosul, ha én neki nem, akkor mehetek a kukába.

A női nemi szerv a befogadó fél. Ő dönti el, hogy kit fog magába engedni, és kit nem.

Ha nem enged magába, lehetek én bármilyen aranyos meg jó képű, meg szép.

Úgyhogy én azt gondolom hogy a nőknek könnyebb a társ keresés, persze ennek megvan az ára. Szülès, menszesz, stb. Na meg a karbantartás. Egy nőnek csinosnak kell maradni ahhoz, hogy megtartsa maga mellett a férfit.

Én egyetértek Súbert Norbival, hogy sok házasság az elhízás miatt megy tönkre.

Na persze van olyan is, amikor a férfi hízik el, ezt elismerem, és ez sem jó pont.

Úgyhogy nincs igazság kérem.

2020. okt. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!