Miért van az, hogy 30 èves koruk/gyerek utàn, a nők nagy rèsze nagyon elhízik?
Az elhízás országos tendencia életkortól függetlenül. 31 éves sportos nőként látom, hogy a korombeliek mennyire eltunyulnak akár szülés után, de akár a férfiak is, pocakot növesztenek, de mire fel? Egy 30 éves fiatal életerős felnőtt ne úgy nézzen már ki, mint egy 60-70 éves lusta ember?!
És akkor még nem beszéltünk a tizen és huszonéves fiatalokról, akik inkább a mekit választják ételüknek. Mindenhol megfigyelhető az elhízottak aránya, strandon meg pláne. Tizenéves csajoknak vastagabb a combjuk, mint az én két combom együttvéve és olyan gödrös a narancsbőrtől, hogy csak na.
Hazánk nem hiába Európa egyik legelhízottabb országa. Régen nem volt ilyen jólét, és ennyi elhízott.
Szóval, kérdező, inkább pontosítok, nemcsak erre a korosztályra, de mindegyikre jellemző az elhízás, az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
"Hazánk nem hiába Európa egyik legelhízottabb országa."
Te hülye vagy? Láttad te már az angolokat? Na azok folynak szét csak igazán.
A narancsbőr meg genetika függvénye is, láttam én már 45 kilós nőn is meg sportolón is.
Attól meg, hogy valaki nem sportol az nem azt jelenti, hogy 60 évesnek néz ki.
Érdekes. Nekem is van egy annyira "tökéletes" és annyira sportos nő ismerősöm, mégsem kell a kutyának sem, egyedül van évek óta, de szapulni tudja azt aki nem sportol csak azért mert nem sportol, de egy valamije mégis van ami neki nincs. Családja aki szereti.
"Te hülye vagy? Láttad te már az angolokat? Na azok folynak szét csak igazán."
Komoly értelmezési problémád van, ha nem érted, hogy mit jelent az a szó, hogy "egyik"..
Nincs értelmezési problémám de annyire vérengző fejjel írogatod itt, hogy mekkora dagadtak vagyunk, jöhetsz itt a statisztikáddal de kissé akkor is túlzol.
Nem tudom férfjnél vagy-e nem mintha érdekelne, de vicces lenne ha nem, mert az azt jelentené, hogy a tökéletes testeddel még 30 éves korodra sem tudtad elvetetni magad senkivel.
De ha igen akkor nem szóltam, faca csaj vagy :D
De ne válaszolj, nem érdekel.
"Nincs értelmezési problémám de annyire vérengző fejjel írogatod itt, hogy mekkora dagadtak vagyunk, jöhetsz itt a statisztikáddal de kissé akkor is túlzol."
Nem én találtam ki, ott van a 14-es válaszomban két cikk linkje, olvasd el, ha ennyire tájékozatlan vagy.
9 éves párkapcsolatban élek.
párkapcsolat... tehát szoborszerű kidolgozott tested ellenére sem volt képes az embered elvenni 9 év alatt? :D Na erre aztán büszke lehetsz.
Akkor tényleg már csak a sport marad számodra.
Most mondjam azt, hogy nem mindenkinek fontos a házasság és a papír? Gondolom még erről se hallottál még soha.
Egyébként te szimplán csak irigy vagy, mert egy nő bottal se nyúlna hozzád.
"Most mondjam azt, hogy nem mindenkinek fontos a házasság és a papír?"
Ne, ne mondjál semmit. Várható volt, hogy ez jön. Emancipált vagy mi? Nem kell, hogy elvegyenek. Hát nem mert senkinek eszébe sem jut :) De majd akarnád ha megkérnének.
Én azért elgondolkodnék a helyedben, hogy mennyire is vagyok tökéletes.
Ha én 9 éve együttélnék valakivel aki arra sem méltat, hogy megkérjen legyek a felesége hát égne a fejem, nem még itt okoskodnék.
De még nem is ezzel lenne a baj, hanem, hogy mekkora arcod van és szapulsz itt mindenkit, holott nagyon sok csinos nő van szülés után is, akinek családja is van már ennyi idősen mint neked. Inkább lehet, hogy te irigyled őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!