Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ilyen laza,...

Hogy lehet valaki ilyen laza, semmin nem idegeskedő, mégis közkedvelt gyerek?

Figyelt kérdés

Van egy haverunk, 22 éves. Ő maga a lelki béke :D Soha semmin nem idegeskedik, mérgesnek még sosem láttam, be sem szól senkinek...

Mindenkivel jóban van, és tényleg vele is mindenki jóban van, nagyon közvetlen, laza arc.

Bármi rossz helyzet van vagy ilyesmi, ő mindent lazán kezel, mindenre azt mondja majd valahogy megoldódik, és tényleg bármi van mindig a végén jól jön ki mindenből.

Nyugodtan dolgozgat, keresi saját magára a pénzt, nem élősködik senkin...

Tiszta olyan mint valami hippi vagy valami tag aki 0-24-ben valami jó erős nyugtatón élne :D

Én csak 4 éve ismerem, de akik gyerekkorától azok mondják hogy már akkor is ilyen volt, soha senkinek nem ártott, folyton emberek voltak körülötte, mindig nagyon közkedvelt volt akárcsak most is....

2022. júl. 10. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerencséje volt, jó nevelést kapott, jó emberek vették körbe, jó a kisugárzása.
2022. júl. 10. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, de szívesen megismerkednék vele. Több ilyen ember kellene a világnak.
2022. júl. 10. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
63%

Én ugyanez vagyok, sosem aggódok túl mindent, nem idegeskedek, hanem "Majd lesz valami." alapon gondolkozok.

Nyilván nem mindig, de ha úgy látok egy dolgot, hogy felesleges rajta gondolkodni, akkor minek is idegeskednék rajta? Nem lesz egy fokkal sem jobb, csak magamnak ártok.

2022. júl. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!