Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányok miért lesznek...

A cigányok miért lesznek nagyobb eséllyel fiatalon terhesek?

Figyelt kérdés
Oké, dugnak. A fehérek is dugnak, mégis sokkal ritkább a 16 éves terhes magyar lány, mint a cigány. A védekezés hiánya? Vagy ügyetlenek? Esetleg gyereket akarnak?

2022. júl. 19. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A szociális helyzet, szegénység és az oktatás hiánya. Nem csak a cigányok de a fehérek közül is hasonló sorsra jutnak a szegények, és az árvák.

Nem tudom nálatok hogy volt, de nálunk a suliban volt külön "szociálisan rászoruló" osztály, ahová a cigány, szegény, árva, örökbefogadott gyerekek kerültek. Mindegyik figyelemhiányos, fogyatékos vagy csak kicsit lassú volt agyilag.

Ezek mindig külön figyelmet igényeltek, nem tudtak megfelelően haladni a tananyaggal, és az otthoni körülményeik is rosszak voltak (persze ezért is lettek ilyenek).

A későbbiekben a legtöbben már nagyon fiatalon megházasodnak vagy gyereket szültek hogy meneküljenek otthonról, elvállalták az első munkát amit tudtak valami eladóként, vagy szakmunkásként és próbáltak túlélni.

2022. júl. 19. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb ilyen átmeneti otthonokba kerül ahol lakhatást és adományokat kap pár évig. Utána pedig mennek másik otthonba lakni ha lejárt az idejük. A vicc, hogy az adományok se kellenek nekik és csak annyi időre mennek el dolgozni, hogy ép legyen miből kajálniuk. Aztán felmondanak. Otthon ülnek és nincs bennük semmi akarás. Kb ingyen laknak és ezzel terveznek. Szülnek gyerekeket halomra olyan kapcsolatba ahol már együtt se vannak az illetővel, vagy pedig elmebetegek. Szülnek és kvázi hajléktalanként elvannak. Borzasztó az emberi faj némely egyede...
2022. júl. 19. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozott nekem egyszer napszámba egy 21 éves cigány gyerek. Beszélgettünk, kérdeztem, hogy van e gyereke. A válasz “3 fiam van. Mit csináljak ha nem tudtam kihúzni idõben?”
2022. júl. 19. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Hozzáállás és tudás. Ez a 2 dolog fontos.

A hozzáállás azért hogy ne akarjon olyan fiatalon gyereket, vagy ne legyen neki mindegy, hogy van-e vagy nincs olyan fiatalon gyereke.

De ő azt látta a környezetében, hogy mások is ilyen korán szülnek, ő is ilyen családban nőtt fel, meg nincs is meg az alátgondoltság a gyerek témával kapcsolatban.

A tudás meg azért, ha mert ha mégis megvan a tudatosság s az akarat arra, hogy ne akarjon tizenévesen terhes lenni, azért tudni is kell tenni.

Írok egy példát:

Én 21 vagyok, a barátom 24. Mindketten egyetemistánk "vagyunk" (ő idén végzett). Kolisként természetesen szexeltünk is, főleg mivel ő hetvégente mindig egyedül volt a szobában.

De a lényeg a hogyanon van, aminél most a legutóbbit hozom fel példának:

Egy szép kis péntek este volt, úgy hogy ha nem azon az éjjel jön meg a mentruációm, akkor vagy másnap vagy azután (27-29 napra jön). Mivel tudtuk, hogy a naptár módszer még pontos menstruációval se 100%-os, mivel spontán peteérés bármikor lehet, hiába tanították az iskolában a fogamzásgátló módszereknél, használtunk gumit. Figyelve arra, hogy míg nincs felhúzva csak én érjek a farkához (előjáték), ha meg fel van, akkor csak ő. Én voltam felül, ment is szépen aminek mennie kellett, de a végére a gumi eltűnt a farkáról... Konkrétan lecsúszott s bennem maradt. Kb egy óra után már vettem is be az esemény utánni tablettát. Vasárnap meg is jött ahogy kellett, s az óta még egyszer menstruáltam, szóval nincs para.

Tudás nélkül itt jópár helyen el lehet hasalni:

- Kezdve a "most nem eshetek teherbe" vagy a "majd kihúzom" dolgokkal.

- Majd ott van az, hogy ha használnak is gumit, nem megfelelően használják. Vagy pl a fogamzásgátló is csak akkor hatékony, ha folyamatosan van szedve, ha egyszer elfelejti bevenni, akkor megint nem jó.

- Folytatva azzal, hogy ha baleset történt egyáltalán tudnak-e arról, hogy létezik esemény utánni, amit lehetőleg minél korábban kell bevenni, mert a peteérést gátolja/késlelteti.

2022. júl. 19. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
az nem iaz h iskoázatlanok. hisz nem lehetnek kirekesztve a magyar iskolákból. Dömötör iskolában volt h kizárták a cigányokat s nagy per is lett belőle. az én osztályaiban is sok cigán volt stb. tehát igenis jól fel vannak világosítva. csak a hülye magyar "politia" pénzeli őket, ahelyett h kiüldöznénk. tehát a cifányok kihaszálnak h kapjanak segélyeket, pénzeket 0 erőfeszítéssel.
2022. júl. 21. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy ki vannak rekesztve? Maguktól nem járnak. A kb 10 cigány közül aki velem járt általánosba, úgy 2-3 végezte el a 8. osztályt. 5.-ben egy olyan nap volt, hogy teljes létszámunk legyen, annyira nem jártak. Vagy pl volt egy olyan, hogy bukott hozzánk 6.-ba, de egyszer se jött iskolába, és abban az évben már szült is egyet...

2022. júl. 22. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a cigányok néha túlzásba viszik ezt a korai szülést, hajlamosak nem átgondolni előre a dolgokat, és gondolkodás nélkül belevágni a dolgokba.

De azt látom, hogy a nem-cigányok meg annyira a ló túloldalán vannak, hogy a nem-cigányoknak meg TALÁN eszükbe jut 30 fölött, hogy valamit kéne már szülni is. Hajlamosak túlgondolni a dolgokat, és addig-addig tervezni mindent, amíg azon kapják magukat, hogy már 37-40 évesek és még mindig nincs semmi.

Ezért pusztulunk ki.

Az lenne a jó, ha mindkét faj tudna tanulni a máiktól.

A cigányok lehetnének csak egy kicsit okosabbak, hogy ne feküdjenek le úgy valakivel, hogy nincs semmi háttér, amit a leendő gyereknek adni kéne. A nem-cigányoknak meg nem kéne mindig annyit gondolkodniuk, hogy "majd ha veszek nagyobb házat, majd ha ez lesz az lesz ...". Meg kéne tanulniuk, hogy elfér 2 gyerek is egy hálószobába, és nem kellenek drága játékok meg bútorok mindenhova.

2022. aug. 1. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
SEGÍLY
2022. aug. 5. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!