Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én veszem észre, hogy...

Csak én veszem észre, hogy egyre nagyobb a gyűlölet magyarok és cigányok között?

Figyelt kérdés

Benne vagyok 5 cigány csoportba nem kis tagságúak, olvasom, hogy így verni való a magyar meg úgy, meg kisgyerekeket gyaláznak. Volt egy cigány aki számonkérte és ki is bannolták mondván áruló kutya.

Egy jobber csoportba is benne vagyok, ott meg a cigánygyűlölet megy.

Pedig nem is az a roham náci csoport.

Autós csoportba is egyre több a szóváltás. Pl. kitettek egy gyereket arccal, hogy átvágta a vevőt, erre, hogy " hát cigánytól nem is veszek semmit " aztán jött egy cigány az meg ki akarta írtani a magyar gyerekeit. De ez napi szintű. Sajna 5 hónapja nincs melóm így a neten cseszem el az időm, egyre nagyobbak a bajok úgy veszem észre.

2020. aug. 24. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Ne haragudj de ezekben a FB csoportokban nem az értelmiségiek vannak, egyik oldalról se.

"Fehér" vagyok,de nekem már volt jó tapasztalatom cigányokkal is, de volt rossz is (aluljárók meg társai) de én nem ítélem el oket.

Van problema, de ezt a valoeletbe máshogy fogod tapasztalni.

2020. aug. 24. 00:35
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én a való életben nem látom, hogy az elmúlt 5 évben növekedett volna.

Rengeteg múlik a helyi közbiztonságon.

2020. aug. 24. 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem egyre kisebb. A Gyurcsány alatt kb. Neandervölgyiek voltak a cigók, az SZDSZ is arra bíztatta őket, hogy nyugodtan legyenek állatok.

2010 óta egyre több civilizált cigányt látok.

2020. aug. 24. 01:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok gyakorlatilag mind legalább annyira rasszisták, mint a fehér skinheadek.
2020. aug. 24. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
A magyarok kiírtottak 100ezer cigányt, ezek után mégis mit vársz?
2020. aug. 24. 09:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem írtottam ki egyet sem. Pedig fehér magyar vagyok.
2020. aug. 24. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Amit írsz azt te sem hiszed el.

Igen, Orbán leszűkítette a országgyűlési választásokat Orbán vagy turbánra. De ebben az ellenzéknek is nagy szerepe volt, sőt gyakorlatilag ha nem a kövi 4 év zsetonja hanem a morál dominált volna akkor nem így nézne ki a 199 fős tagság. De amíg ilyen Potocskáné meg Jakab Péter meg Kunhalmi meg Vadai nénik bácsik vannak addig zsebre megy a dolog.

Ha nem bombázzák szét az LMP-t akkor most foshatna a fidesz. Mert nem lenne annyi elég, hogy " szárul élünk , de legalább nem baxnak szét a négerek".

Aztán meg megy a hangulatkeltés, pl. Gyöngyöspata, egyáltalán nem volt jogos a kártérítés , de a magát függetlennek nevező bíróság döntött, aztán utána a kormány meg azt mondja, hogy nem fizet, hát elmennek a csudába. Persze rájöttek, hogy ez szembeköpés.

2020. aug. 24. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!