Hogyan kezelitek azt, ha valakihez normálisan szóltok, de ő bunkón, türelmetlenül, ingerülten felel?
Figyelt kérdés
Konkrétan most a páromról van szó, de általánosságban is érdekel a dolog. Én nagyon nehezen viselem, ha valakihez normálisan szólok, normális hangnemben kérdezek valamit, de ő - csak azért, mert éppen rossz kedve van, vagy valami egészen más okból kifolyólag ingerült - bunkón válaszol nekem. Sajnos páromnál ez gyakrabban előfordul, mint kellene. Most éppen a munkája miatt volt feszkósabb, én meg rosszkor találtam be ezekszerint... Szerintetek ilyenkor hogyan kezeljem? Eléggé a lelkemre tudom venni, megbánt, feldühít.2022. júl. 19. 09:35
21/30 anonim válasza:
Azért magyarázza már el valaki, miért teljesen természetes dolog az, hogy valaki csak úgy ok nélkül továbbadja a fölös feszkóját (magyarul levezeti máson ok nélkül, ha nem is bántotta meg). Ha valaki tuskó módon közelít feléd, akkor te is lehetsz vele az. De ha nem, akkor miért?
22/30 anonim válasza:
Nem mindenki szereti még a saját otthonában is megjátszani magát.
23/30 anonim válasza:
Szóval akkor a "Helló, mi történt?" nyilván provokatív kérdésre a "Mi lett volna, apád faxabazmeg" teljesen normális válasz is elfogadható egyesek szerint, mert az nem megjátszás. Sokak szerint ez belefér, szerintem meg nagyon nem. És még mielőtt bárki megkérdezi, hogy neked sose van rossz napod vagy kedved, akkor azt mondom, hogy de igen, evvel együtt sem rontom el a másét. Ha nem akarok beszélgetni, akkor én a "Ne haragudj, hagyjuk ezt most" feleletet szoktam adni. Mégsem gondolom képmutatásnak. Persze a tiétekét sem, ha szerintetek ez természetes, de fölöslegesen nem tuskóskodom. És még egyszer: elfogadom, hogy vannak aki így gondolják, de attól még sehogy nem értem...
24/30 anonim válasza:
A kérdésben annyi van, hogy ingerült. Az nem, hogy baszdmegel és agresszív.
25/30 A kérdező kommentje:
Valóban nem b*zdmegel, de a bunkó stílus káromkodás nélkül is érezhető egy emberen.
2022. júl. 19. 13:43
26/30 A kérdező kommentje:
"Nem mindenki szereti még a saját otthonában is megjátszani magát."
Hát akkor ennyi erővel az is megjátszás, ha én magamra erőltetem, hogy higgadt maradjak akkor is, ha ő ingerülten beszél velem. Nagyon nem jól érvelsz...
2022. júl. 19. 13:44
27/30 anonim válasza:
Természetesen te se játssz meg semmit.
28/30 anonim válasza:
Vedd fel kamerával a produkciótokat és amikor nyugis, akkor mozizzad le neki vagy akár barátok előtt is, majd véleményezze.
Ha te vagy b_nkó, akkor az vagy.
Ha ő, akkor ő és boldogok lehettek végre:DD
29/30 A kérdező kommentje:
Jaa boldogok vagyunk :D Ez a probléma nem fog a földhöz vágni minket, kicsi összekapás azt kész, minden megy tovább rendesen. Csak érdekelt, hogy mások hogyan kezelik az ilyet. Itt valószínűleg nem csak az a probléma, hogy ő bunkó, hanem, hogy én meg túl érzékeny vagyok.
2022. júl. 19. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!