Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged hány ember szólít le...

Téged hány ember szólít le naponta a városodban amikor mész az utcán?

Figyelt kérdés
És milyen szöveggel? Nem idegesítő?

2022. júl. 18. 15:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
Ha a kéregetőket nem számítjuk, akkor nagyjából 0.
2022. júl. 18. 16:18
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
0
2022. júl. 18. 16:22
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha a 3 kutyámmal sétálok.

"Bírsz velük?"

"Nem rántanak el?"

"Hogy lehet ennyi kutyát sétáltatni?"

"Minek neked ennyi kutya?"

"A szart is szedd fel utánuk!" "Harap?"

"Anyaaaaa!!! Ott a vauvau!" "Azta, neked 3 kutyád van?!"

"Meg lehet simogatni?"

"Úristen de aranyosak!"

"Ez egy egész hadsereg!"

"Vau vau vau *fütyülés, cuppogás*!"

2022. júl. 18. 16:42
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"Anyaaaaa!!! Ott a vauvau!"

Sírok 🤣🤣🤣

2022. júl. 18. 16:44
 15/32 anonim ***** válasza:
89%

Herótom van már tőlük. Már egy ideje oda szoktam szólni, hogy nem vauvau, hanem kutya bmeg...

Kisvárosban élek, sokszor a séták alatt ugyanazokkal az emberekkel összefutunk, ugyanazt mondják minden alkalommal, de már mikor láton, hogy nyílik a szájuk, rájuk szólok, ami a kusstól a ki kérdezett tegedig elég változatos szokott lenni.

2022. júl. 18. 16:48
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyik csávó a bicikliről szokott oda kiabálni, hogy aztaaa, 3 kutyám van, legutóbb már mondtam neki, hogy 8 kutya van nálam, nem tud számolni.
2022. júl. 18. 16:50
 17/32 anonim ***** válasza:
88%

Szerencsére ritkán szólítanak le, nem naponta. De ha oda is jön valaki, finoman közlöm, hogy bocs de nem.

Én azt tudom felfogni, hogy hogyan gondolja valaki, hogy odajön és akkor én biztosan ismerkedni akarok egy idegennel. Szerintem nagyon idegesítő.

2022. júl. 18. 16:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Elírtam

* Azt nem tudom felfogni

2022. júl. 18. 16:54
 19/32 anonim ***** válasza:
62%

#17 Van párod? Ha igen, vele hol/hogyan ismerkedtél meg? Mert valamikor ő is idegen volt, és valahogy össze kellett ismerkednetek, nála miért nem volt gond akkor hogy leszólított annak idején, másnál miért igen?

Meg mégis, hol ismerkedjen egy férfi, ha a buli nem jó, az iskola nem jó, a munkahely nem jó, a busz nem jó, az utca nem jó, ha semmi sem jó? Utálom ezt az országot de komolyan...

2022. júl. 18. 16:59
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
17-es vagyok, igen van, baráti körből alakult ki, és nem szólított le. Viszont ha valaki full random odajön, hogy szia tetszel, nehogy már kitárulkozzak egy idegennek. Én nem hiszek az ilyen spontán ismerkedésbe.
2022. júl. 18. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!