Mit csináltál eddig a nyáron?
Figyelt kérdés
Mi a korod és nemed?2022. júl. 18. 03:31
12/19 anonim válasza:
Home officeban dolgoztam,0-24-es munkarendben.
Home officaban repül az idő,észre sem vettem az idő múlását.
13/19 anonim válasza:
Dolgoztam, június elején egy hétig Pesten "nyaraltam" rokonoknál. Augusztus 20-tól még lesz 2 hét szabim, de ilyen árak mellett nem tervezünk sehova sem menni, csak kirándulni, vagy 1-2 strandra a környéken, vagy max a Tisza tóhoz egy nap elmegyünk, ami 60 km tőlünk.
14/19 anonim válasza:
Dolgoztam, kétszer voltam strandon, kétszer voltam wellness hétvégén
15/19 anonim válasza:
Dolgoztam, megbuktam forgalmi vizsgán, tanítottam a kutyámat, takarítottam, rajzoltam, játszottam a képen.
16/19 anonim válasza:
Izzadtam, de azt rengeteget ebben a k****melegben.
18/19 anonim válasza:
Újítottam a házamat, most meg dolgozni vagyok az ország másik végében.
19/19 anonim válasza:
Dolgoztam, nyaraltam, kirándultam, találkoztam olyan barátokkal, akikkel évente csak 1-2 alkalommal tudunk összeülni, és mellette a szakdolgozatomat is írtam, és letudtam a szakmai gyakorlatomat is. Végre egyszer egy olyan nyarat tudhatok magam mögött, amire büszke lehetek, mert nemcsak tespedtem a kanapén, hanem nem egyszer át is léptem a komfortzónámat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!