Mit csináltál eddig a nyáron?
Dolgoztam, nyaraltam néhány rövidet, most pedig egy hónapra elvonultam a világ másik felére dolgozni és pihenni.
33F
Kicsit részletesebben is ki fejthetnéd, merre voltál?
Miket csináltál?
Most merre vagy?
De csak akkor ha szeretnéd.
Dolgoztam mint mindig :) volt 4 nap Balaton barátokkal júniusban egyik barát családi nyaralójában :) de annyira nem
Volt elvezet mert a spórolás része volt hogy főzünk , de a társaságból csak én tudok főzni :D szóval minden nap főztem, azért segítettek az előkészületekben. Plusz éltem a balszerencsevel úgyhogy életemben először úgy elvágtam a lábam a Balatonban , hogy elsősegely lett a vége. 3 hete volt de van nyoma :D illetve most megyünk a matraba szinten családi kedvezménnyel, de év közben meg dolgoztunk érte. Azon felül munkahelyi egyre több feladat, stressz, majd meg reménykedem az augusztusi újabb Balatonban, reméljük , elvileg terv, de ennyi kell is :)) amíg van benzin és összefogás, menni fog:)
Gyeden vagyok a kisfiammal
Családdal voltunk Balatonlellén 4 napot, aztán Ausztriában 2 hetet (ott él anyukám)
Kirándultunk, ettünk , ittunk, strandoltunk
Most Miskolcon vagyunk 1 hetet
Kirándulunk, strandolunk, pénteken megyek bulizni a barátnőimmel
Aztán megyünk megint 2 hétre Ausztriába
Köztes időben otthon vagyunk (Pest mellett)
Nevelem a fiam, dolgozik a párom
Esténként edzeni járok vagy hétvégente az ottani barátnőkkel kikapcsolódni
29/N
7es, neked savanyú a szőlő...
Egyébként is ilyen kevés infó alapján ítélkezni elég gáz...
Én táppénzen vagyok, mert veszélyeztetett terhes vagyok, mondjuk 2 hónap után már idegesített, hogy nem tudok mit kezdeni, de ez van, nyaralni így amúgy sem mennék, a melegtől rosszul is vagyok amúgy is...
29/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!