Szerintetek megtudjuk őket verni?
Van egy társaság, vagyis onnan leginkább 2 ember akik már régóta beszólogatnak nekünk. Ez a 2 ember buzdítja a többit is. Az egyik egy Szlovén gyerek, csak már általános iskola felső osztályába ide ide költöztek Baranyába. Ő tarja magát itt a nagy “Heja”nak. Ő és a szülei utálják a Magyarokat és azt gondolják rólunk, hogy egy manipulálható, eltaposható, semmik vagyunk Európában. Akkor meg minek költöztek ide a határ közelébe a mi felünkre? A másik meg egy olyan ember aki azt hiszi erős de sehol semmi. Meg mindenért kritizálnak próbálnak kötekedni velünk. Ha meglátnak egyből megpróbálnak minket felidegesíteni, mi is vissza oltjuk őket. De mostanában már röhögni szoktunk rajta. És egy hete ezt megtettük az arcukba ekkor a két srác elkezdett kakaskodni meg keménykedni mi is viszonyoztuk ezt. Ők a végén befenyítettek, hogy várjunk csak egy kis időt azt majd akkor legyünk kemények. Utána arrébb mentek láttuk, hogy felszívnak valamit. Egy kupacba tömörült az a fél kupac ember és agresszívan és nekünk jöttek. Direkt amikor támadtak mindig egybe próbáltak lenni meg maradni, hogy egyszerre többen tudjanak támadni meg ne tudjunk közülük kifogni egyett sem. És ígyis megvertünk 1-2öt. Pedig 6-an voltak mi 4-en. És ha legközelebb is megtörténik ez megfogjuk verni őket. Meg is mondták, hogy legközelebb is úgy fognak nekünk esni, hogy előtte felszívnak valami Drealling Vonat nevezetű kristály akármit.
Ami idegesít még, hogy az egyik volt barátunk is át pártolt hozzájuk mert úgy manipulálták. Ezért vele is verekednünk kellett nem és engem akar most megverni. És egy lány onnan azért dug vele mindig, hogy velünk ezt csinálja. De nagyon nagyszájú, undorító lett ő is.
Mi egyébként eléggé ütőképesek vagyunk mert legtöbben innen járnak gyúrni vagy harcművészetre.
Én pl 3 éve gyúrok. 182cm vagyok 67kg 8,5% tzs. 43-as kar. Illetve járok már 5 éve Muhay Thaira.
Az emberek mi is ők is 16-20 év körüliek.
A volt barátunk is jár Shaolina.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!