Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudok ismerkedni, de “kapcsoló...

Tudok ismerkedni, de “kapcsolódni” valakihez már nem. Ez mitől függ? Ti hogyan találtátok meg a “sajátjaitokat”?

Figyelt kérdés

2022. júl. 17. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy megtalálod-e az igazit.

Kapcsolódni csak ahhoz lehet, aki valamilyen szinten passzol hozzád és jobban, mint egy ismerős.

Neten.

2022. júl. 17. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Én eddig 3x találtam meg az "igazit", akivel félszavakból is, egy pillantásból is megérted magad, egy hullámhosszon vagytok, stb. Mindhárom jól megszívatott, életem csalódásai, nagyon nehezen dolgoztam fel őket, pedig nem vagyok naiv fruska és nem is tettem semmi rosszat soha, ami miatt megérdemeltem volna, hogy bántsanak. Szóval ezek után nem tudom, hogy van-e "igazi", még ha tudsz is hozzá kapcsolódni.
2022. júl. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!