Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki betegség miatt kövér az...

Aki betegség miatt kövér az miért kapja a elítélést?

Figyelt kérdés
Ti is tapasztaljátok hogy amikor már tényleges bizonyíték van rá hogy egy adott ember nem telhet a túlsúlyáról, akkor is erőszakosan ott az kritizáló ellentábor hogy de! Biztos hazudsz, zabalsz meg fekszel a kanapén egész nap! Azért vagy kövér. 🤷‍♂️
2022. júl. 15. 07:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10

Ismerek hasonlókat mint akikről írsz. De hidd el vannak akik tudatosabban élnek de akkor is bajuk van.

2022. júl. 15. 10:16
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Én gyerekkoromban szteroidos gyógyszert szedtem, amitől meghíztam, cseszegetett is a tesitanár pedig nem ettem mást vagy több cukrot, mint a többi gyerek, nem tespedtem a tévé előtt.

A mai napig nehezen fogyok, könnyen hízok úgy, hogy totál életmódot váltottam. Szóval ez alkati kérdés is.

2022. júl. 15. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk, mert sok a hülye ítélkező ember, és aki nem tapasztalt közel sem hasonlót, mint amiben kritizál az csak a saját tapasztalataihoz tudja mérni a dolgokat.

És aki elmegy sportolni és simán ledobja a kilókat az nem igen hiszi el, hogy van akiről meg rohadtul nem mennek a kilók.

Ez van, nem kell minden hülye ember hülyeségeit felvenni meg kattogni rajta, mást úgy sem lehet tenni.

Én nekem soha sem volt problémám a súllyal meg kinézettel, még sem gondolnám, hogy aki kövér vagy kövérkésebb az esetleg nem tesz ellene vagy ilyesmi csak mondja kamura.

De nyilván nem ez fog maradandó vélemény lenni, hanem egy barom aki paraszt stílusba leolt valakit, mert az sokkal fájóbb és maradandóbb, így jóval hangsúlyosabb.

Szóval normális embertől nem kap elítélést valószínű, csak sok buta paraszttól. Kérdés az, hogy ez miért számít annyira, hogy azok mit gondolnak?...

2022. júl. 15. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Mert ez nagyon ritka. 100-bol lehet 2 olyan aki nem tehet róla, a többi 98 meg csak szorakozásból zabál mint az állat. Ezért aztán ebből indulnak ki az emberek.
2022. júl. 15. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert a magyarok csak egymást beskatulyázva tudják kezelni.
2022. júl. 15. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
60%

Mert majdnem minden túlsúlyos erre fogja, pedig nagyon ritka.

Ráadásul az energia(zsírpárna jelen esetben) nem lesz semmiből, a hormonproblémások is azért híztak el, mert több kalóriát fogyasztottak, mint amennyit elégettek. Rájuk is ugyanúgy érvényes a termodinamika első főtétele. Csak nekik nehezebb dolguk van.

2022. júl. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!