Hogy segítsek a borderlineos barátomon? Még csak nem rég kapta a diagnózist
Gondoltam válaszolok neked erre a kérdésre. Mert nekem éveken át volt egy borderline barátnőm. Baráti kapcsolatban voltunk, ami önmagában nagy szó mert egy Bordi (vagyis borderline) eleve nehezen tud kapcsolatokat kialakítani. Több mint 7 évig voltunk barátok, tényleg napi szinten beszélgettünk, velem osztotta meg minden örömét/bánatát. De most, hogy végig gondolom mit is mondhatnék neked, hát nem tudom. Csak egy dolgot tudok!
Azt, hogy semmiért nem Cseréném el azt az időt, és még most évek multán is hiányzik. Mert persze egy nap berágott rám azóta nem hallottam róla…
Igen-igen! Megviseli az embert egy borderline ember hullámzása. De cserébe olyan szenvedélyesek is tudnak lenni, mint senki más! Csak két dolgot mondhatok:
Légy türelmes vele és ha netán sérteget azt engedd el a füled mellett. Mert másnapra vagy talán csak pár óra múlva már láthatod, hogy nem gondolta ő azt komolyan…
Ha szeretnél beszélgetni, én itt leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!