Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nyaralni mentek,elutaztok...

Ha nyaralni mentek,elutaztok szoktatok jelentkezni valakinek?

Figyelt kérdés
Gondolok arra irni,chatelni baràtokkal.
2022. júl. 13. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán, én is egyedül utazom, szüleimmel szoktam csevegni, tesómmal. Meg nyilván. De sok helyen nincs is wifi, meg nem is lógok a telefonon, max, ha valami infót, térképet nézek
2022. júl. 13. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten énidőnek szánom a nyaralást, elutazást, olyankor nem szeretem, ha zavarnak, eleget vagyok emberek között máskor. Ha elutazok, akkor töltődök, várost nézek, kirándulok, fotózok. Nem internetezni, cseverészni megyek, azt tudok otthon is. Elutazáskor másképp használom az internetet, olyankor kell a töltöttség a vonatjegy applikációhoz, a túra applikációhoz, nem pazarlom el mondjuk messengerre. Ha csevegésre is használom éppen valamiért, akkor csak a szálláson, de jobban örülök, ha abban a pár napban nem keresnek.
2022. júl. 13. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!