Lányok, ti mennyit változtatok kamasz korotok óta?
Kamaszkorban
Polo leggings, farmerok
Termeszetes hajszin no smink csak koromlakk mindegyiken más szinű
Zene: amit a szüleim vagy bnőim hallgattak.
Kesobb
Mindent takaro fedő melltartok, egyedi stilusok, sokan utánoznak is, amit valahogy rühellek, elonyoket kiemelo, hatrányokat takaró ruhák, enyhe smink, szolidabb laķkozas, nőcis öltözkodes
Zene: mindig az aktualis baratom izlese(a kemeny rock metal ilyesmiket gyűlölöm, de ilyenekkel össze sem jövök)
Sokat változtam tiniként is, öltözködésben főleg. Eleinte csak fekete ruhákban jártam, kedveltem a kicsit extrémebb beütésű öltözködést, ezt anyumtól vettem át főleg, ő imádja a goth és cyberpunk stílust is. Volt egy rakat fekete kesztyűm, harisnyám, csizmám, choker nyakláncok, medálok, nyakörv...:D
Később elkezdtem egy fokkal visszafogottabb ruhákban járni, olyanokra gondolok itt mint sima fekete nadrág hosszított felsővel, pulcsival esetleg. De mindig olyan ruhákat választottam amik ilyen "zsákruha"-szerüek voltak, a súlyproblémák miatt inkább takargattam magam. A nőies öltözködést nem nagyon szerettem, ahogy kiegészítőket, sminket sem hordtam ekkor már.
Most fiatal felnőttként már jobban szeretem a kicsit nőies öltözetet, kedvelem a világos színeket, szeretem a ruhákat, illetve ha egy kicsit kivágottabbak. Hordok sminket, bár csak szemhéjtust, rúzst, néha szempillaspirált, tehát ezt is elég visszafogottan. Kiegészítőket továbbra sem hordok, egyedül egy karkötőm van amit néha felveszek :)
Tehát elmondható hogy nekem eléggé leegyszerűsödött az öltözködési stílusom az évek alatt.
A zenei ízlésem mindig is kaotikus volt, ez manapság is így van. Mindenhonnan csipegetek számokat, hogy ha tetszenek - A zenék 80%-ának még csak a műfaját sem tudom, de hallgatom mert tetszik.
Bandák amiket annó hallgattam: Faun, Omnia, Luca Turilli's Rhapsody, Arkona, Blackmore's Night, Percival, Beltaine, Rammstein, Nightwish.
Ugyanazokat hallgatom most is, de a lista kiegészült pár olyan bandával akiket csak később találtam meg, mint Wardruna, Skáld, Damheim, Heilung, illetve ezeken kívül hallgatok kicsit híresebb előadókat is, mint Shawn Mendes, Panic! At The Disco, Five Finger Death Punch, Melanie Martinez, Willy Williams, Stromae, Amigod, Leander Kills például.
A zenei ízlésem mindig is kaotikus volt, bár annak örülök hogy ez legalább nem változott sokat :)
Én kamasz koromban csak feketét vettem fel vagy sötétet, deszkás cipő farmer, és fekete szemceruzát használtam, brutálisan néztem ki, de akkor tetszett.
Aztán megváltozott minden, szeretem a színes ruhákat, és szinte csak elegánsba járok, megtanultam sminkelni, frizurákat csinálni nyitottabb lettem.
Zenéből sok maradt a régi kedvenceimből, de újak is vannak.
Egyszóval nagyon sokat változtam, szerencsére jó irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!