Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék komoly arccal...

Hogyan tudnék komoly arccal komoly hírt közölni vagy komolyan beszélni mosolygás nélkül ergo mit tegyek a "stressznevetés" ellen?

Figyelt kérdés

Biztos vannak még olyanok, akik ha kellemetlenül érzik magukat vagy túl komoly helyzetbe kerülnek, akkor kínos mosolyra húzodik a szájuk, mint nekem. :(

Nem szeretem ezt magamon, de egyszerűen nem tudom megállítani. Egyszer olvastam róla, hogy ez természetes önvédelmi mechanizmus és a test próbálja önmagát megnyugtatni ezzel a reakcióval.

Valaki tud valami jó módszert ez ellen? Annyira kínos és utálom ezt. Pl fel akarok mondani majd a munkahelyemen és a főnököm alapból is olyan lekezelő és félelmetes - nagyon stresszelek előre rajta, hogy hogyan fog zajlani ez a beszélgetés. És akkor még ez a kínos vigyor is ott lesz az arcomon :s

#stressz #kínosvigyor
2022. júl. 10. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
én azt olvastam egy illemtankönyvben, hogy ha nagyon finoman összehúzod a szemöldököd (nem annyira, hogy ránc legyen rajta, csak éppenhogy), akkor az arcizmaid nem tudnak egyidejűleg mosolyogni is. mondjuk én eleve nem mosolygok, max. nagyonkicsit (ilyen az arcberendezésem, pedig jókedvű vagyok amúgy), így nem tudom megmondani működik-e
2022. júl. 10. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 ezt most kipróbáltam, és nálam nem működik. :)
2022. júl. 10. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ügyelj arra, hogy lassan beszélj, és mindent lassan csinálj.
2022. júl. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!