Leszoktam a mosolygásról?
Ha igen, akkor hogy lehet rá visszaszokni?
Az a helyzet, hogy 2020 tavasza óta napi 12 órát vagyok maszkban (munka plusz tömegközlekedés céges busszal), mivel olyan cégnél dolgozom, ahol azóta nem oldották fel a kötelező maszkhordást nyárra sem. Egyedül élek, tehát otthon sem volt alkalmam senkire sem mosolyogni. Ettől függetlenül régen rengeteget mosolyogtam, de az utóbbi időben már egyáltalán nem teszem. A baráti társaságban már kérdezték, hogy valami bajom van-e. Semmi bajom sincs, csak egyszerűen leszoktam a mosolygásról. Már ha létezik ilyen. Próbálok újra a régi lenni, de eddig nem sok sikerrel. Az ilyen baráti összejövetelek annyira ritkák (havonta, kéthavonta 1), hogy azok nem sokat segitenek. A nap nagyrészében nincs értelme mosolyogni, mert úgysem látszik.
Lehet ezen segiteni, vagy csak akkor lesz változás, ha nem kell már a maszk? Ami lehet, hogy soha nem fog eljönni, és ilyen maradok?
N
Simán látszik maszkban is, a szemeden.
Én ugyanúgy mosolygok maszkban is az emberekre, észreveszik mert látom a szemükön hogy ők is visszamosolyognak.
én rá se szoktam sose. akkor?
és most visszaszoktál v mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!