Miért volt ilyen bunkó a csaj?
Fel szerettem volna váltani egy ezrest apróra és a Ecseri útnál leszállt a pótlóról egy elég szép,csinos lány,olyan 14-16 éves lehetett. Két barátnőjével volt tök normálisan beszélgetett meg nevetgélt velük,nagyon kedves mosolya volt. Aztán elköszönt tőlük és megölelte őket. Rajta kívűl elég furcsa alakok voltak ott,ezért amikor elindult felém megkérdeztem tőle hogy:"bocsi kérdezhetek valamit". Erre rám nézett és tök szárazon azt mondta hogy:"nem kösz"
Aztán tovább ment. Miért volt ilyen bunkó? Amikor olyan kedvesen is tud mosolyogni mint a barátaira? A kinézetemmel nincs semmi baj nem hiszem hogy az lett volna a baja. Beképzelt lenne?
"mert ha valóban nagy segítségre lenne a másiknak szüksége"
- kkor kérné a segítséget, nem pedig kérdené, hogy kérdezhet-e valamit.
.
Miért tartod bunkónak?
Nem elhajtott a halál hímvesszejére, hanem a kérdésedre válaszolt, tudatta, nem kiváncsi, mit akarsz kérdezni.
Szerintem itt inkább a reakcióidővel is lehetett gond...
Talán azt kellett volna megkérdezni, hogy: néhány percre végighallgatnál? Elképzelhető, hogy nagyon sietett valahova.
De ha visszagondolok 8 és 12 éves korom idejére (nagyon-nagyon régen volt az már!) ÉN SEM BÍRTAM, HOGY AZ ÖSSZES FIÚ RÁM AKART MÁSZNI AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.
Ui: ezt nem dicsekedésnek szántam - inkább keserűséggel töltött el az érzés hosszú éveken át, hogy hagyjanak békén, mert még nagyon gyerek vagyok!
Nem értem, hogy miért random emberekkel akarod felváltatni a pénzed, ahelyett, hogy bemennél egy üzletbe. Amúgy én biztos nem váltanám fel így senkinek, gyakran próbálkoznak így hamis pénzzel.
“Amikor olyan kedvesen is tud mosolyogni mint a barátaira?”
Idegen vagy neki. Miért is kellett volna mosolyognia rád vagy kedveskednie?
Előttem már leírták a lényeget, de miért random emberekkel szerettetnéd felváltani a pénzed, ahelyett, hogy bemész egy üzletbe?
Azért ne legyen már meglepő, hogy nem úgy viselkedik veled, egy idegennel, mint a barátaival, akiket ismer és szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!