Miért volt ilyen bunkó a csaj?
Fel szerettem volna váltani egy ezrest apróra és a Ecseri útnál leszállt a pótlóról egy elég szép,csinos lány,olyan 14-16 éves lehetett. Két barátnőjével volt tök normálisan beszélgetett meg nevetgélt velük,nagyon kedves mosolya volt. Aztán elköszönt tőlük és megölelte őket. Rajta kívűl elég furcsa alakok voltak ott,ezért amikor elindult felém megkérdeztem tőle hogy:"bocsi kérdezhetek valamit". Erre rám nézett és tök szárazon azt mondta hogy:"nem kösz"
Aztán tovább ment. Miért volt ilyen bunkó? Amikor olyan kedvesen is tud mosolyogni mint a barátaira? A kinézetemmel nincs semmi baj nem hiszem hogy az lett volna a baja. Beképzelt lenne?
Engem hasonló módon akartak elvinni... Egy férfi. Akkor lehettem 19, aztán elvitt magával egy ideig, én pedig alig tudtam megmenekülni, ezekután senkinek nem állok meg, sajnos ez bennem maradt.
Nem tudhatod min ment keresztül.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!