Hogyan nevezzem el a karakteremet?
Figyelt kérdés
Már elég régóta gondolkodtam a nevén, de valahogy egyik változatomat sem éreztem hozzáillőnek.
Egy férfi karakterről lenne szó, aki a húszas évei elején jár. Nagyon szeret veszekedni, kötekedni másokkal, és bár eleinte nagyon idegesítő, alapvetően egy pozitív karakter lenne. Nem főszereplő, de szeretném, ha megfelelő nevet kaphatna.
Sem vezetéknévből, sem keresztnévből nem gondoltam túlságosan gyakorira. Keresztnévből inkább valami különleges hangzásúra, ami idegen csengésű, mint a Xavér, például.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 8. 08:04
11/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy ha nem születik meg a név automatikusan a karakterrel, akkor megnézem a naptárban az aktuális névnapokat. Ha nem olyan nagyon durva, mint mondjuk Polikárp, akkor az lesz a karakterem neve. Vagy mondjuk karakterfüggő is. Teljesen máshogy jön ki egy Kelemen vagy egy Zsolti.
12/16 anonim válasza:
Polikárp? Kérlek ezt magyarázd el, mert ilyen névről még nem hallottam.
13/16 anonim válasza:
Gyula, Barnabás,Máté, Márk,Nándor, Sándor, Zsolt, Miklós, Mihály, Ede, Edgár stb. -én Nem ismerek ilyeneket.
14/16 anonim válasza:
12-es vagyok. Tipikus. Ahelyett, hogy valaki választ adna, jön a sok idióta lepontozásmániás.
15/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!