A szép arcú vagy a jó testű lányokat nézitek meg inkább fiúk?
"Egy szép formás, izmos testért tenni kell, abban munka van."
Vagyis olyan, mint egy férfi, de azt elvárja, hogy nőként kezeljék, kicsit vicces, szerintem. 🤣🤣
Megpusztulok, olyan kemény dolgok vannak itt a válaszok között 🤣
A sporttól férfivá válnak a lányok 🤣
Gondolom ezeket valami hízásra hajlamos egész nap otthon ülő incel írja akinek még sose volt nője, de titokban a 2 emelettel lejjebb lakó 80 kilós lányba szerelmes, mert az egyszer ráköszönt a lépcsőházban. Hiszen ő olyan kedves és puha 🤣
#23 Biztos vagyok benne hogy hozzád még bottal se nyúlna egy normális férfi se. A stílusod miatt legalább is biztos nem, és szerintem a fejed is olyan lehet mint egy kancának.
Nagyon unszimpatikus ember lehetsz.
Ez így igaz.
Nem vagyok incel. Azért vagyok incel, mert van véleményem és nem úgy gondolkozom, mint a többség? De, legalább nem egy bégető birka vagyok, nem úgy, mint te. És nem vagyok elhízott, sőt, elég szépen ki vagyok pattintva, mégis én másképp vélekedek azokról a lényekről, akiknek pina van a lábuk között, de ettől függetlenül olyanok, mint egy férfi. Miért utánoznak minket, férfiakat? Miért gyúrnak a nők is? Bocs, hogy nem vagyok feminista és nem mondom azt, hogy ez így rendben van, mert ez nincs rendben. És nem csak én gondolom így. Ja, és a vékony lányokat szeretem, nekem a dagadt nők nem jönnek be, bár, ha van mit fogni egy nőn és az természetes, az a jó, nem baj, ha van egy kis husi a pocakján, az bizony fincsi tud lenni. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!