Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, hogy a szülő...

Normális az, hogy a szülő kutat a kamasz lánya holmijai között?

Figyelt kérdés
Ma az történt velem, hogy jöttem haza apukámtól, és mikor megérkeztem, anyám a szobámból jött ki, és mindenemet szét dobálta, gondolom kutatott valami után. Normális dolog ez? Lehetne valamit tenni, hogy ne ismétlődjön meg?

2022. júl. 3. 23:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2022. júl. 4. 00:54
 12/41 anonim ***** válasza:
86%
Ismerős. Mikor tini voltam, az én anyám is ilyen volt. A fehérneműimbe is kutakodott. A ruháim, kacatjaim, ékszereim stb között. A naplómba is beleolvasott, amibe volt egy két intimebb részlet, hogy milyen volt az első szerelmem, mit éreztem, milyen volt csókolózni vele stb. Elolvasta, és apámmal röhögtek rajta. Sokáig cseszegettek vele. Akkoriban is már választékosan írtam, vagy beszéltem és ez nekik furcsa volt. Ők nagyon egyszerű emberek ( prolik). Egyszer eláztam, nagyon megvolt a mensim. Aztán kidobtam a fehérneműmet a szemetesbe, bezacskózva ( sötétszínű volt). Anyám utána odament a szemeteshez és kikutatta mi az. Aztán évekig csesztetett vele, hogy ez milyen gáz, undorító igénytelen vagyok stb. Bennem a szüleim, elég mély nyomokat hagytak. Persze voltak ennél durvább dolgok is. Szerintem nem normális kutakodni egy kamasz gyerek után.
2022. júl. 4. 01:03
 13/41 anonim ***** válasza:
10%
Biztos megvolt az indoka rá. Végül is nem írtad hogy rendszeresen ezt csinálja
2022. júl. 4. 01:43
 14/41 anonim ***** válasza:
73%

nálam azt érte el vele, amikor még otthon laktam, hogy elkezdtem bezárni a szobámat, amikor elmentem otthonról...folyamatosan nyomasztott vele, hogy "jajj, minek kell bezárni"...fel se fogta, hogy talán azért, hogy ne mászkáljon be.

nem is mindig kutatott, szokása volt a dolgokat pakolászni, áthelyezni...aztán sokszor meg ha nem találtam meg valamit, akkor természetesen ő hozzá se nyúlt...szóval nekem egy idő után elegem lett ebből.

2022. júl. 4. 07:12
 15/41 A kérdező kommentje:
13 halljam az okokat, ha már annyira jól tudod, hogy volt e. Írtam már fentebb, hogy jól láthatóan semmi olyat nem teszek, amit annyira titkolgatni kéne.
2022. júl. 4. 07:59
 16/41 anonim ***** válasza:
92%

13

NINCS olyan indok, amiért kutakodni lehetne egy másik ember cuccai között.

2022. júl. 4. 08:09
 17/41 anonim ***** válasza:
82%
Kulcs.
2022. júl. 4. 10:04
 18/41 A kérdező kommentje:
17 nem kivitelezhető.
2022. júl. 4. 10:39
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
17 éves vagy, annyira nehéz lenne megkérdezned tőle hogy miért csinálta? Ehelyett itt duzzogsz és pont ezért sántít az egész story
2022. júl. 4. 10:43
 20/41 A kérdező kommentje:
19 már többször is kérdeztem, sosem adott értelmes választ. Nem duzzogok, hanem érdekel, hogy mi miatt teszi.
2022. júl. 4. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!