Németországban mért kedvesebbek, lazábbak az emberek?
Hát, a dolog úgy fest, hogy oroszban igaz, hogy gyengébb az anyagi helyzet, de mindegy mennyit kell dolgozni....
Személyes tapasztalat, hogy amikor jobban kerestem de sokat kelett érte gürcölni akkor én sem voltam kedves, jókedvű, most kevesebb a havi fizu de elég nekem, viszont a meló sokkal de sokkal könnyebb és élvezem is, boldog is vagyok és kedves is. Szóval a kilátástalan, rossz anyagi helyzet is kihat az emberre.
Én Ausztriában voltam nemrég hosszabb ideig, ugyanígy jártam. Elkezdtem szeretni az embereket. Sok pozitív dolog történt velem, az emberek megértően, türelmesen, ítélet nélkül reagáltak, eszméletlen jó hatással van az emberre. Talán mi már elfajultunk ehhez képest. Itthon nincs is megbecsülése a kedves embereknek szerintem. Aki kedves, azt itthon egyből átbsszák, lenézik kihasználják. Itthon érdekérvényesítés megy, az erősebb kutya bszk, kint kényelmesen, nyugodtan érvényt tudsz szerezni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!