Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Németországban mért kedvesebbe...

Németországban mért kedvesebbek, lazábbak az emberek?

Figyelt kérdés
A magyar vadkapitalizmus miatt van?

2022. júl. 2. 19:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nem a túlélésért kűzdenek és van jövőképük.
2022. júl. 2. 19:40
 2/22 A kérdező kommentje:
#1 Hát igen, pl németországban nem az az elsőszámú államcél, hogy visszavezesék a vármegyerendszert és ispánokat mint itt.
2022. júl. 2. 19:42
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz általánosítani.Mert itthon is vannak kedves emberek,és külföldön is vannak bunkók és magukba fordulók.Az viszont biztos hogy az életszínvonal kihat az emberek életére.Ha könnyebben boldogul valaki az életben, tehermentes az élete, kevés a stressz és a feszültség az életében, akkor közelebb kerül a boldogsághoz, ami jó irányba hat az életére. Valószínű egy rabszolga, aki tolja a 12 órákat éhbérért, és még így is komoly anyagi nehézségei vannak, tele van stresszel és feszültséggel és problémákkal...valószínű ő mufurcabb ,mint egy lelkileg kiegyensúlyozottabb társa.
2022. júl. 2. 19:42
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Erre a kérdésre, nem létezik egy vagy kettő mondat-os válasz.

1. Teljesen más a politikai helyzet, mint Magyarországon.

A német politikusok nem szarnak a lakoság fejére, ha nem segítik őket.

Ott is van korrupció, de még csak meg sem közelíti azt a szintet, ahol Magyarország van.

2. Élhetőbb a ország és ki számíthatóbb jövőkép.

2022. júl. 2. 19:48
 5/22 anonim ***** válasza:
98%

A németeket pont nem ismerem, de az angolokról is szoktak ilyet mondani a kint élő magyarok. Ott én is éltem, de sose értettem, mert bár igen, mindig megy a műmosoly, de annyira őszintétlen, hogy a vak is látja. Nekem akkor már inkább egy panaszkodó magyar, mint egy ilyen kamu mosoly, meg a kamu howareyou.

Szóval szerintem ez (mint sok minden más is) sokszor a befogadó félen dől el. Mint ahogy láttam már tök jó életfeltételekkel siránkozó embert, meg sokkal rosszabb körülmények között élő kiegyensúlyozottat.

Mindezzel azonban nem tagadom a tényt, hogy a magyarok szeretnek panaszkodni és örülnek, ha másnak is fáj.

2022. júl. 2. 19:50
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a hollandok a németeknél is jobb fejek.
2022. júl. 2. 19:50
 7/22 A kérdező kommentje:

Itt is hasonló tapasztalatai vannak valakinek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. júl. 2. 19:53
 8/22 anonim ***** válasza:
79%

#6:

De a hollandokat ebben a fű segíti leginkább. 😄

2022. júl. 2. 19:55
 9/22 anonim ***** válasza:
64%

Milyen állat az a hóvarjú?

2022. júl. 2. 19:58
 10/22 A kérdező kommentje:
Az mondjuk csak félig igaz, hogy a rosszabb anyagihelyzet miatt, mert éltem 5 évet Oroszországban(nyelv tanulás miatt) is ott se sokkal jobbak az anyagi körülmények, mégis kedves volt velem mindenki.
2022. júl. 2. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!