Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szemét, hazug emberek előbb...

A szemét, hazug emberek előbb - utóbb elnyerik mèltó büntetésüket ? Vagy èlik vígan világukat és tovább aljaskodnak ? A baráti körük hogy nem látja, hogy szemetek ? Ők kitartanak mellettük ? Szerintem sajnos nem nyerik el büntetésüket.

Figyelt kérdés
Vagy tudtok olyan sztorikat , amikor nagyon szemèt volt veletek valaki és aztán megnéztètek, hogy szar lett az életük ,vagy azóta is élnek és virulnak ezek az aljasok ?

2022. júl. 2. 00:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%
Szóval nem én vagyok az egyetlen, szerinted mindenki hülye és csak te vagy okos?:DDD
2022. júl. 2. 12:44
 12/17 A kérdező kommentje:

5, 6, ezek nagy igazságok lehetnek , igen.

Attól, hogy valaki hisz a karmában, másik életben , nem bolond és nem is elmebeteg, nem kell egymást bántani, mindenki abban hisz, amiben akar, amit tapasztalt élete során, stb.

Írjatok még ! Sztorikat is !

2022. júl. 2. 13:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy a szemét viselkedés automatikusan vonzza a bajokat, viszont ezek az emberek megtévesztőek, nagyon ügyesen találják magukat, egyesek ezért elhiszik róluk, hogy nagyon jók, így mindig jól elvannak.
2022. júl. 2. 14:21
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Persze vonza... Ekkora marhaságot.. ember állat...
2022. júl. 2. 17:00
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Mo.-n nem.
2022. júl. 2. 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Én mindig jó voltam mindenkihez, segítettem ahol tudtam és mégis mindig én voltam a rossz. Amióta manipulálok, hazudok, félrevezetek és szándékosan kicseszek az arra érdemesekel, boldogabb az életem és még megbánást sem érzek. Szóval igen, vígan élem az életem
2022. júl. 2. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
82%

#16 Ne keverjük a fogalmakat szépen kérlek.

Régen valószìnűleg egy önbizalomhiányos, naiv személy lehettél. "Jó voltam mindenkihez". A jó voltam mindenkihez véletlenül nem egy áldozati bárányt takar?

Még most is lehet érezni a sértettséget a lelkedben.

2022. júl. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!