Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szemét, hazug emberek előbb...

A szemét, hazug emberek előbb - utóbb elnyerik mèltó büntetésüket ? Vagy èlik vígan világukat és tovább aljaskodnak ? A baráti körük hogy nem látja, hogy szemetek ? Ők kitartanak mellettük ? Szerintem sajnos nem nyerik el büntetésüket.

Figyelt kérdés
Vagy tudtok olyan sztorikat , amikor nagyon szemèt volt veletek valaki és aztán megnéztètek, hogy szar lett az életük ,vagy azóta is élnek és virulnak ezek az aljasok ?

2022. júl. 2. 00:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Élik vígan az életüket. Lásd, nem véletlenül van mesterséges covid, Great Reset stb.
2022. júl. 2. 01:08
 2/17 anonim ***** válasza:
44%

Én hiszek a karmában. Tapasztaltam már olyat, hogy valaki szemét volt velem, bántott, "összetörte a szívem", és később visszakapta mástól. Akkor jött rá, hogy mennyire undorító volt, amikor ő viselkedett úgy velem. Azóta bocsánatot is kért.

Nem szabad energiát pazarolni azokra, akik bántanak vagy lehúznak, mert előbb-utóbb visszakapják. Hiszek abban, hogy mindenki azt kapja, amit ad, amit megérdemel, tehát minden egyszer "visszatér" hozzánk. Akár jó akár rossz. Ezért is vagyok mindenkivel kedves, megértő, egyébként sincs hárpia természetem, nekem nem lenne örömöm abban, ha valakit bántok. Azt csak sajnálni tudom, akinek igen, és kívánom, hogy minél előbb jöjjön rá, hogy nem vezet sehova, hogy másokat megalázunk.

2022. júl. 2. 01:25
 3/17 anonim ***** válasza:
2%

Miért kéne büntetést kapni ha a természetük szerint élik az életüket? Ja, hogy neked ez rossz? Hát az hogy te nem tudod megoldani a saját életed/problémád, az még mindig a te problémád.

29/F (nem bunkó, nem hazug, nem stb...)

2022. júl. 2. 01:28
 4/17 anonim ***** válasza:
33%
A karma a gyengék önhitegetése. És nem, nem bántottam másokat, engem bántottak régen, de attól még nem fogom hazugságokkal etetni magam.
2022. júl. 2. 04:26
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem igaz ,hogy visszakapják.Mint ahogy az sem igaz,hogy magad alakítod az életed.

Alakíthatod te optimálisan, ha jön pár ilyen "természetesen élő" és tönkreteszi.És a csepp agyában nem fordul meg ,mit tesz, sőt úgy gondolja,hogy neki jár - amit esetleg elvesz tőled. Anyagiak,lehetőségek, vagy éppen a párod....

Nekem ilyen kedves emberek nagyon sok évemet tönkretették, az ilyen kedves aranyos "természetesen élők"....Köszönet érte.

Valahogy úgy gondolom,hogy nem mások könnyein,bánatán, vagy anyagi,erkölcsi kárán át kell "természetesen élni"...

53/F

2022. júl. 2. 05:54
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

"A baráti körük hogy nem látja, hogy szemetek ?"

Talán mert a baráti körük is hasonló véglényekből áll.

2022. júl. 2. 06:19
 7/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem hiszek a karmában vagy természet felettiben, de azt azért tapasztaltam, hogy az ilyen emberek a viselkedésükkel előbb vagy utóbb elérik azt, hogy lesz néhány kellemetlen élményben részük az életük során.
2022. júl. 2. 08:59
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Létezik karma.

Ahogy létezik több élet is.

Ez minden csak nem gyenge önhitegetés.

Ha most tegyük fel, öngyilkos lennék, akkor azzal még semmi nem lenne megoldva. Nem lennék halott, csak fizikálisan.

2022. júl. 2. 12:30
 9/17 anonim ***** válasza:
2%
#8 Attól, hogy te mesékkel hitegeted magad még nem lesznek igazak. Vár téged a többi elmebeteg az Ezotériában.
2022. júl. 2. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:
25%

Szerinted elmebeteg vagyok, állj be a sorba...

Hidegen hagy. De egy magadfajta kis ember állattól mit várjon az ember.

Ne fáradj a válaszoddal, nem olvasom el.

2022. júl. 2. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!