Mi volt a legnagyobb veszekedésed itt gyakorin?
Egy házas ringyóval vesztem össze elég keményen, akinek gyerekei voltak, és az volt a kérdés hogy "ki szereti a párja spermája izét" és erre oda írta alá hogy az övét nem, hanem a szeretőjét szereti...na ebből akkora vita lett hogy kb 1 hétig oltottuk itt egymást privátban.
Azóta inkább rá sem megyek a szex részlegre :D
Én sose vitázok senkivel. 😂 Vélemény megir. Ha privit küld bárki, azonnal tiltás, törlés. Tovább nem érdekel hogy a kérdés se, azt is törlöm.
Nem süllyedek le senki szintjére, hogy feleslegesen vitatkozzak ismeretlen idiótákkal. Kinek hiányzik az?
1# 1 hétig?:O
Mégis miről volt szó?
Nem szoktam veszekedni. Egyszer írt privátban zsidózva valaki, már nem is emlékszem, milyen témájú válaszromra, törlés+tiltás.
Olyan volt, hogy mást gondoltunk valamiről és kulturáltan tudtunk erről beszélni.
Volt több is. Bár a legtöbbször én inkább lépek, ha látom, hogy meddő a vita.
Ami 2 most így hirtelen megmaradt bennem:
- vmi kiscsaj (vagy troll,, ki tudja), megkérdezte, hogy melyik az a fogamzásgátló, amitől nő a mell, mert neki az kell... megírtam neki, hogy ne az alapján válasszon, hanem orvossal írasson fel, mert az fogja tudni, neki melyik a legjobb... erre megkaptam, hogy mindenféle b.atlan igénytelen 50 éves banya vagyok
- arra a kijelentésre, hogy nagyobb eséllyel találok magamnak szellemi társat diplomások között, de nem szempont a diploma, amennyiben az illetővel el tudok beszélgetni, megkaptam, hogy én lenézem a nemdiplomásokat, és akármennyire elmagyaráztam, tovább visította a kamu hülyeségét a szerencsecsomag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!