Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnagyobb veszekedé...

Mi volt a legnagyobb veszekedésed itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Úgy érve, hogy min/miért vitatkoztatok, hányszor írtatok egymásnak akkor választ, folytattátok-e privátban is esetleg.
2022. jún. 29. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Egy házas ringyóval vesztem össze elég keményen, akinek gyerekei voltak, és az volt a kérdés hogy "ki szereti a párja spermája izét" és erre oda írta alá hogy az övét nem, hanem a szeretőjét szereti...na ebből akkora vita lett hogy kb 1 hétig oltottuk itt egymást privátban.

Azóta inkább rá sem megyek a szex részlegre :D

2022. jún. 29. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Én sose vitázok senkivel. 😂 Vélemény megir. Ha privit küld bárki, azonnal tiltás, törlés. Tovább nem érdekel hogy a kérdés se, azt is törlöm.

Nem süllyedek le senki szintjére, hogy feleslegesen vitatkozzak ismeretlen idiótákkal. Kinek hiányzik az?

2022. jún. 29. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha felém ellenségesen közelítenek, nem tetszik valakinek a válaszom, akkor kedvesen, higgadtan oldom meg. Nem szeretek veszekedni.
2022. jún. 29. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1# 1 hétig?:O

Mégis miről volt szó?

2022. jún. 29. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam veszekedni. Egyszer írt privátban zsidózva valaki, már nem is emlékszem, milyen témájú válaszromra, törlés+tiltás.

Olyan volt, hogy mást gondoltunk valamiről és kulturáltan tudtunk erről beszélni.

2022. jún. 29. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Egyszer egy nő kiment k..rvanak Ausztráliába és rém büszke volt magára, hogy milyen nagy karriere van. Ami lényegében ok, csak amikor ezt fiatal lányoknak is ajánlotta akkor megmertem említeni, hogy ezt nem kellene. Na akkor elszakadt nála a cérna.
2022. jún. 29. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt több is. Bár a legtöbbször én inkább lépek, ha látom, hogy meddő a vita.

Ami 2 most így hirtelen megmaradt bennem:

- vmi kiscsaj (vagy troll,, ki tudja), megkérdezte, hogy melyik az a fogamzásgátló, amitől nő a mell, mert neki az kell... megírtam neki, hogy ne az alapján válasszon, hanem orvossal írasson fel, mert az fogja tudni, neki melyik a legjobb... erre megkaptam, hogy mindenféle b.atlan igénytelen 50 éves banya vagyok

- arra a kijelentésre, hogy nagyobb eséllyel találok magamnak szellemi társat diplomások között, de nem szempont a diploma, amennyiben az illetővel el tudok beszélgetni, megkaptam, hogy én lenézem a nemdiplomásokat, és akármennyire elmagyaráztam, tovább visította a kamu hülyeségét a szerencsecsomag

dec. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!