Miért ekkora probléma, ha egy férfi nem tud/szeret szerelni?
Mindig is borzalmas voltam férfidolgokban, szerelni meg különösen utálok.
Mégis sokszor megkapom, (jó általában netes Tesztoszteron Tiboroktól), hogy legalább biciklit meg kéne tudnom csinálni: defekt, fékbeállítás.
De nem értem, miért, ha egyszer béna is vagyok, és utálom is.
Na, ezért le leszek pontozva, de nem izgat...
Ha tőlem elvárja a társadalom és a férfi, hogy tudjak főzni és takarítani, akkor legyen már valami skilje a pasinak is. Legalább tudjon összerakni egy bútort és kezelje az ütvefúrót 🙄 Ez a minimum. Autót nem kell összerakni, de ha tud, akkor nálam már jó pont.
Ez olyan hogy én se tudok programozni,info tudásom mint egy őstudásom van.
Pedig férfi munka ez is,de nem is tudnék megírni egy programot vagy weboldalt.
Nem érezd magad kínosan mert mivel sokan még bicózni se tudnak...
Pedig férfi munka ez is,
Hat rohadtul nem az...
"Ezeket MINDKÉT nemnek ugyanúgy tudnia kellene, "
Nem KELL. Én sem tudok mindent megfőzni, de szeretek változatosan étkezni, megveszem, ami olyan, hogy nekem nem megy az elkészítése valamiért. A villanyszerelést, vízvezeték szerelést, ablakcserét, járólapozást, csempézést is szakemberekre bíztam/bízom, nekik KELL tudniuk, nekem nem ez a szakmám, és nincs hozzá eszközöm, egyszeri munkára nem is veszem meg, hogy ott álljon. A saját szakmámhoz, munkákhoz KELL értenem, minden más hobbi, ha érdekel.
Öregek:
"mai fiatalok nem tudnak semmit,semmit se éltek meg,és egy villanykörtét se tudnak becsavarni,nagyszájúak,lusták,puhányak stb,én legalább egy élet munkáját dolgoztam le"
Meanwhile öregek 20th be like madzsarország:
"Ezaz,killoptam a laktanyából minden"
"jó buli volt a laktanyába"
"suliban össze verekedtem a jóskával"
"sokat verekedtem"
"jó volt a buli"
"sok koko"
1990:Skinhead/egyébb bandák,genszterkedés,lövöldözés,alvilág évszázada,rapcsaták,fegyver-kábszi-prostik minden..
Akkor mégis mi vagyunk a rosszabb generáció????:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!