Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ekkora probléma, ha egy...

Miért ekkora probléma, ha egy férfi nem tud/szeret szerelni?

Figyelt kérdés

Mindig is borzalmas voltam férfidolgokban, szerelni meg különösen utálok.

Mégis sokszor megkapom, (jó általában netes Tesztoszteron Tiboroktól), hogy legalább biciklit meg kéne tudnom csinálni: defekt, fékbeállítás.

De nem értem, miért, ha egyszer béna is vagyok, és utálom is.

2022. jún. 28. 09:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
26%

Na, ezért le leszek pontozva, de nem izgat...

Ha tőlem elvárja a társadalom és a férfi, hogy tudjak főzni és takarítani, akkor legyen már valami skilje a pasinak is. Legalább tudjon összerakni egy bútort és kezelje az ütvefúrót 🙄 Ez a minimum. Autót nem kell összerakni, de ha tud, akkor nálam már jó pont.

2022. jún. 28. 14:43
 22/38 anonim ***** válasza:
63%
Azaz ultraciki, hogy ezek "férfidolognak" számítanak, közben csak az egyszerű életképességről árulkodik.
2022. jún. 28. 14:50
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan hogy én se tudok programozni,info tudásom mint egy őstudásom van.

Pedig férfi munka ez is,de nem is tudnék megírni egy programot vagy weboldalt.

Nem érezd magad kínosan mert mivel sokan még bicózni se tudnak...

2022. jún. 28. 15:47
 24/38 anonim ***** válasza:
83%

Pedig férfi munka ez is,

Hat rohadtul nem az...

2022. jún. 28. 16:24
 25/38 anonim ***** válasza:
92%
El kellene már felejteni ezt a férfi-női elvárásokat. Miért ne lehetne egy férfinak jó skill az, hogy mondjuk jól süt, főz, és miért ne jeleskedhetne a barkácsolásban egy nő a tipikus háziasszonyi dolgok helyett? Én azt gondolom, a 21. században már túlléphetnénk ezeken a nemi sztereotípiákon. Nem attól lesz férfi egy férfi, hogy ért a villanyszereléshez, és nem attól lesz nő egy nő, hogy konyhatündér. Jó, ha valaki ezeket szívesen csinálja és ért is hozzájuk, de aki nem, azzal nem lesz kevesebb.
2022. jún. 28. 16:56
 26/38 anonim ***** válasza:
33%
25: Sok ellentmondást írsz. Szerintem sem attól jó nő egy nő, mert tud főzni, és egy férfi sem attól jó férfi, mert tud villanykörtét cserélni. Ezeket MINDKÉT nemnek ugyanúgy tudnia kellene, emberként vagy kevesebb (nem nőként, vagy férfiként), ha nem tudsz megcsinálni egy rántottát, elmosogatni magad után, vagy kicserélni egy rohadt villanykörtét. Szerintem ez a minimum.
2022. jún. 28. 17:00
 27/38 anonim ***** válasza:
88%

"Ezeket MINDKÉT nemnek ugyanúgy tudnia kellene, "

Nem KELL. Én sem tudok mindent megfőzni, de szeretek változatosan étkezni, megveszem, ami olyan, hogy nekem nem megy az elkészítése valamiért. A villanyszerelést, vízvezeték szerelést, ablakcserét, járólapozást, csempézést is szakemberekre bíztam/bízom, nekik KELL tudniuk, nekem nem ez a szakmám, és nincs hozzá eszközöm, egyszeri munkára nem is veszem meg, hogy ott álljon. A saját szakmámhoz, munkákhoz KELL értenem, minden más hobbi, ha érdekel.

2022. jún. 28. 18:55
 28/38 anonim ***** válasza:
92%
A villanykörte cserét felejtsük már el, mint problémát, olyan, mint új tekercs wc papírt feltenni, nem egy tétel.
2022. jún. 28. 19:45
 29/38 anonim ***** válasza:
83%

Öregek:

"mai fiatalok nem tudnak semmit,semmit se éltek meg,és egy villanykörtét se tudnak becsavarni,nagyszájúak,lusták,puhányak stb,én legalább egy élet munkáját dolgoztam le"

Meanwhile öregek 20th be like madzsarország:

"Ezaz,killoptam a laktanyából minden"

"jó buli volt a laktanyába"

"suliban össze verekedtem a jóskával"

"sokat verekedtem"

"jó volt a buli"

"sok koko"

1990:Skinhead/egyébb bandák,genszterkedés,lövöldözés,alvilág évszázada,rapcsaták,fegyver-kábszi-prostik minden..

Akkor mégis mi vagyunk a rosszabb generáció????:DD

2022. jún. 28. 20:13
 30/38 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván a kérdés nem a villanykörte kicseréléséről meg a rántotta elkészítéséről szól (megjegyzem, a rántotta elkészítése még nem nagy főzőtudomány).
2022. jún. 28. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!